vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
City Store Beograd
a.djordjevic@sbb.rs
www.citystorebg.com
telefoni: 011/303-7728      
fax: 011/322-6615      
Kosovska 1
Obuća i tašne renomiranih italijanskih firmi u potpunosti proizvedene u Italiji, obuhvataju ekskluzivnu liniju čizama i cipela izrađenih od kože ili platna, koje odlikuje moderan dizajn. Stvaralačka ideja kolekcija se uvek oslanja na estetiku, racionalnost kao i krajnje sofisticiran stil i dizajn. Sjajni kamenčići, animal dezeni, visoke potpetice i glamurozne cipele su karakterističe za brendove koji se nalaze samo u našim radnjama. Namenjene su svima koji žele da prate najnovije trendove, moderan, “casual” ali i i glamurozan stil.
Obuća je pored specifičnog dizajna prepoznatljiva i po kvalitetu i udobnosti, jer se koristi ortopedski kalup tokom proizvodnje, tako da dame koje nisu u mogućnosti da podnesu visoke potpetice, sada sa lakoćom mogu sebi da priušte i takve modele.

U našim radnjama se takođe mogu naći kupaći kostimi poznate kreatorke Liliane Villalobos. Njene kreacije obavezno imaju note životinjskog krzna, dodataka koji su napravljeni od prirodnih drvnih vlakana i školjki, kao i veoma senzualne i izazovne paukove mreže i keramičkog nakita. Preovlađuje stil sofisticiranosti i senzulanosti, počev od kristala, šljokica i perlica, koji predstavljaju prirodu. Ukoliko želite da budete unikatni i zadovoljni vašim izborom, obavezno nas posetite.

Beograd
Kosovska 1, tel: 011/ 303-7728
Sava Centar, Milentija Popovića 9, tel: 011/220-6160
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena