vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Studio Lidija Jovanović Beograd
lidija_jovanovic@yahoo.com
www.lidijajovanovic.net
telefoni: 011/218-00-43      
fax: 011/214-26-69      
TC City passage, Obilićev venac 18-20
Završivši Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu, Lidija Jovanović, pozorišni kostimograf po obrazovanju, započinje svoju karijeru okrenuta u potpunosti teatarskom izrazu. Radi na pozorišnim projektima, izlaže, samostalno i na grupnim izložbama. Upisuje postdiplomske studije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, odseku za Teatrologiju. Kada je moda u pitanju uglavnom je accessoir predmet njenog interesovanja. Tako u 1997. završava na Saint Martin`s School of Art and Design kurseve za dizajn obuće i šešira.

Kao posledica impulsivne odluke da se u poslednjem momentu odazove na nagradni konkurs modne kuće Joshua, menja se tok njenog života. Bilo je to obostrano dopadanje na prvi pogled. U cipeli pronalazi sklad između ljubavi ka scenskom i gotovo grafičke stilizacije koju moda iziskuje.

Učivši od najboljih kod nas, u Italiji i Engleskoj, posle višegodišnjeg iskustva na poslovima umetničkog direktora u Joshui i dizajnera u Labradoru, odlučuje da stečeno znanje primeni u keiranju novog Brenda pod vlastitim imenom. Tako nastaje Studio za dizajn Lidija Jovanović.
Formiranjem nove robne marke visoke mode, zasnovane prevashodno na kvalitetnom dizajnu, domaćoj proizvodnji, i najkvalitetnijim uvoznim sirovinama, nude se domaćoj i stranoj klijenteli autentični, originalni proizvodi vrhunskog kvaliteta, promovišu se nove dizajnerske ideje, a kroz formu studija u direktnom kontaktu sa potrošačem.
Rad Studija Lidija Jovanović, karakterišu male, gotovo unikatne serije i mogućnost izlaženja u susret željama kupca. Svog klijenta Lidija vidi kao apsolutno sigurnog u sebe, osobu koja kupuje cipele zato što je to zabavlja i iz kolekcionarske potrage za jedinstvenim momentima lepote. Ona zaista kupuje cipele a ne status.

Nova kolekcija za proleće – leto 2006, Baroque & Roll povratak je ornamentalnih dezena, senzualnih, okruglih formi i luksuznih materijala.Trend minimalizma tokom devedesetih, zamenjen je bogatstvom. Živa ornamentacija perioda baroka doživljava svoj teško postignuti, ali zasluženi revival, a moderni materijali i nove tehnologije donose prepoznatljivu aromu 21. veka. Kolekcija se može naći na prodajnom mestu Studija za dizajn Lidija Jovanović, City passage, Obilićev venac 18-20.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena