vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Hair Factory Beograd
telefoni: 011/322-77-75      
fax:       
Kosovska 37/10
Hair Factory Team čine mladi entuzijasti, zaljubljenici u svoj posao, koji su vremenom izgradili poseban stil, svoj i drugačiji. Danas oni postavljaju trendove.

Kreacije ovih mladih ljudi, oni koji prate modu, komentarišu kao londonski pank stil. Budite sigurni da ćete najnovije svetske trendove posle stranica svetskih magazina, videti upravo ovde...
Savremeni trendovi ustanovljuju nove imperative: nije dovoljno savršeno šišati, neophodna je smelost da se preskoči granica i naglasi individualnost čak i ako će se ta smelost graničiti sa avangardom.

Cilj koji treba postići jeste kreiranje individualog imidža koji će savršeno odgovaratistrukturi lica, stilu oblačenja, načinu života i profesiji kojom se osoba bavi.
Svaki njihov rad, nosi pečat originalnog, u momentu smišljenog ličnog trenda. Iz prostorija 'Hair Factory' izaćićete potpuno novi, osveženi i moderni. Vešte ruke ovih momaka učiniće da kosa bude vaš zaštitni znak, a ličnost postane izražajnija.

Da bi sve to postigli, svoje klijente morati poznavati najbolje. Zato su naši klijenti, pre svega naši prlijatelji koji su vremenom stekli potpuno poverenje, jer su svesni da je rezultat uvek efektna i savršena glava.
Znanje i veštine, članovi ovog tima, stekli su na kursevima renomiranih svetskih akademija 'Toni and Guy' i 'Mahogany'.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena