vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Koto Derma Beograd
office@kotoderma.com
www.kotoderma.com
telefoni: 011/3830-668   011/3830-669   
fax:       
Braće Nedić 12
Razvoj, proizvodnja, prodaja i distribucija medicinske dermo-kozmetike. Konsultativni pregledi i individualno prilagođavanje proizvodnog programa prema potrebama pojedinačnih korisnika usluga.

Koto Derma primenjuje jedinstveni integrisani prilaz u tretmanu kože svojih klijenata, kombinujući personalizovane savetodavne usluge sa proizvodnjom individualno prilagođenih preparata.

Svaki klijent dobija mogućnost da u razgovoru sa stručnjakom Koto Derme pregleda stanje kože lica i tela, dobije adekvatan tretman za negu ili lečenje kao i da sazna više o pravilnom održavanju zdravlja i lepote svoje kože. U tom smislu individualne konsultacije se zakazuju kako bi se Koto Dermini eksperti maksimalno posvetili svakom pojedinačnom korisniku usluga i preparata.

Tokom konsultativnog razgovora, Koto Dermini stručnjaci analiziraju kožu klijenta, definišu trenutno stanje i dizajniraju potrebnu kombinaciju preparata koja je neophodna za adekvatnu negu ili lečenje. Kako bi tretman bio maksimalno efikasan i efektivan, svaki klijent dobija individualno prilagođene preparate specijalno fino podešene prema njegovoj koži, njenim karakteristikama i specifičnostima.

Potpuno usklađeni sa zahtevima proisteklim iz stručnih konsultativnih razgovora, Koto Dermini proizvodni kapaciteti i resursi u potpunosti su spremni da isporuče individualno modifikovane preparate posebno kreirane za pojedinačne klijente. Proizvodnja preparata je zasnovana na stabilnom visokotehnološkom procesu, ekskluzivno razvijenom od strane stručnjaka Koto Derme, usklađenom sa najvišim međunarodnim proizvodnim standardima u oblastima dermofarmacije i medicinske kozmetologije.

Zakazivanje i informacije: 011/3830-668, 011/3830-669
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena