vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Rapaport Jewelry Beograd
irapaic@yahoo.com
www.rapaport.rs
telefoni: 011/3288-007      
fax:       
Knez Mihailova 19-21 TC New Millennium
Rapaport Jewelry je novo ime na srpskom tržištu zlatnog nakita, odnosno nakita ukrašenog dijamantima i dragocenim kamenjem.
Poslovna filozofija Rapaporta bazira se na ideji da kupac za određenu sumu novca dobije zlatan nakit ukrašen dijamantima, odnosno brilijantima i drugim dragocenim kamenjem, koji ne predstavlja samo trajnu vrednost ulaganja, već i ispunjenje njegovih shvatanja mode i dizajna.
Rapaport Jewelry nastoji da i u Srbiji uspostavi trend, odnosno običajnost, vereničkog prstenja po kome svaki muškarac koji odluči da se veri treba da svojoj verenici dariva prsten sa dijamantima, ili drugim dragim kamanjem, kao simbol ne samo ljubavi već i vere da će ostatak života provesti zajedno.
Nije bitno da li je to brilijant od o,o5 karata ili jednog karata, da li košta 8 hiljada dinara ili 8 hiljada eura, simbolika je ista, suština je ista: Prsten ja za ljubav, dijamant je zauvek.
Ako ste stvarno rešeni da preostali deo života provedete zajedno, onda nema kompromisa.

• prstenje:
Pored klasičnog vereničkog prstenja sa tzv., bezbojnim dijamantima, brilijantima, poseban kuriozitet predstavlja vereničko prstenje sa prirodno obojenim dijamantima, plavim, zelenim, pink, crnim, šampanj boje i sl. Rapaport takođe nudi veliki izbor prstenja sa smargdom, safirom, rubinom, akvamarinom, topazom, peridotom, ametistom , citrinom i drugim dragocenim kamenjem.
• ogrlice:
moderno dizajnirane ogrlice sa dijamantima i zlatne ogrlice i lančiće najnovijeg dizajna i tehnologije izrade koji briljiraju poput dijamanata.
• minđuše:
naušnice su vrlo diversifikovano dizajnirane tako da izlaze u susret imaginaciji, odnosno fantaziji najšireg kruga poklonika ovog oblika ukrašavanja i ulepšavanja među mladima, a i starijima. U ponudi su različite tzv. lusteraste ili viseće naušnice, zatim u vidu alki i sl.. Dominira belo zlato sa različitim dragocenim kamenjem.
• narukvice
• privesci
• biseri:
kao dizajnerski izraz su ponovo u modi . Rapaport nastoji da svojim kupcima obezbedi ispunjenje njihove opsesivnosti mistikom i devičanskom nežnosti bisera i istovremeno ispuni njihove zahteve u pogledu modernog .U ponudi su ne samo ogrlice u kombinaciji sa belim zlatom i srebrom, već i prstenje, naušnice i narukvice. Dominiraju prirodni biseri, kultivisani u rečnoj vodi koji u SAD nose oznaku FWP, a ima i prirodnih bisera kultivisanih u toplim morima i crnih tahićanskih bisera koji su naročito cenjeni.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena