vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Lalicki Kristina - Dugmence Beograd
kristina@dugmence.com
www.dugmence.com
telefoni: 064/349-31-83      
fax:       
-
Dugmence je virtuelna galerija svega onoga što stvaram. Ime mi je Kristina Lalicki , i kao dipl. glumica u ostavci :) osećala sam da moram pronaći način na koji ću se izražavati ubuduće, nadograđivati i naravno stvarati. Od takvih i sličnih, raznolikih, misli došla sam na ideju da sve ipak dobije nekakav svoj oblik i pečat.
Svaka stvar koju vidite na sajtu je unikatna i ručne je izrade, čemu se radujem i na čemu insistiram kada stvaram. Rukotvorina kao izraz. Dakle, kao jedna veeeelika devojčica, pokušavam a i dalje ću, da unesem notu drugačijeg i kvalitetnijeg viđenja stvari u kreativnom smislu, te ću se truditi da u budućnosti mnoge velike devojčice koje vole da budu posebne i unikatne upravo u ovoj radionici nađu svoj osmeh i zadovoljstvo, ponevši nešto rukotvoreno sobom.

Bavim se izradom ženskih tašni, nesesera, kozmetičkih torbica, torbica za papirnate maramice, i raznoraznih drugih torbi, tašni i torbica. Takođe izrađujem i prekrivače rađene pačvork (patchwork) tehnikom, različitih dimenzija, punjene koflinom i postavljene.

Tu su i raznoliki jastuci i jastučići, izrađeni u pačvork (patchwork) kao i u drugim tehnikama. Biće tu i garderobe i čega sve ne, drage moje.

Stalno se obraćam damama, no ne treba zaboraviti na divnu mušku populaciju koja upravo ovde možda ugleda neponovljiv i zaista drugačiji poklončić za svoju dragu devojčicu.

Svaku tašnu, neseser, prekrivač ili jastuk dizajniram, krojim i šijem sama, tako da su količine ovih dragosti ograničene i vrlo lako može da se desi da mi ponestane određeni materijal/dezen. Tako da, ako vidite nešto sto zavolite na prvi pogled u Dugmencetu, nemojte čekati - kontaktirajte nas putem e-maila ili telefonom, jer to možda više neće biti tu kad ponovo dođete.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena