vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Škola računara Omega Beograd
info@omega.rs
www.omega.rs
telefoni: 011/30-34-353      
fax: 011/30-34-353      
Džordža Vašingtona 12
Škola računara Omega je počela sa radom 1999. godine i od tada organizuje obuke iz raznih oblasti informacionih tehnologija. Naša standardna ponuda uključuje više od 30 specijalizovanih kurseva i seminara. Moguće je njihovo organizovanje prema posebnim zahtevima naručioca u pogledu opreme, predavača, prevodilaca i ostalog. Obuku vršimo na više mesta u Beogradu i po potrebi na lokaciji korisnika.

Svi predavači i saradnici su vrhunski stručnjaci, sa višegodišnjim iskustvom. Ukupan broj stručnih saradnika, predavača i tehničkog osoblja je veći od 30. Po potrebi se angažuju i ljudi sa Beogradskog univerziteta. Na taj način smo do sada sarađivali sa kolegama sa Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, Arhitektonskog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka, Fakulteta dramskih umetnosti itd.

Svi kursevi su pažljivo pripremljeni i potvrđeni u praksi. Polaznicima se predstavljaju na pristupačan način, sa primerima iz realnog sveta. Pročišćeni su od suvišnih tema i bave se konkretnim informacijama i postupcima.

Raspolažemo vrhunskim klimatizovanim računarskim učionicama koje omogućuju da se svaki program rada realizuje brzo i efikasno
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena