vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Škola kompjutera Enterpro Beograd
enterpro@yubc.net
www.enterpro.edu.rs
telefoni: 011/322-49-22   011/322-41-41   
fax:       
Nušićeva 7a
Škola kompjutera Enterpro nastala je kao rezultat višegodišnjeg iskustva u obuci polaznika. Primenom najviših standarda u radu i opremljenosti, kao i pažljivo odabranim predavačkim kadrom, ova škola na pristupačan način obezbeđuje profesionalnu obučenost polaznika.

Škola je smeštena u najužem poslovnom centru grada i raspolaže sa 120 m2 luksuzno opremljenog prostora. Kabineti su opremljeni najsavremenijim računarima, povezanim u kompjutersku mrežu, što zadovoljava i specifične zahteve u obuci.

Optimalan broj od šest polaznika, na šest kompjutera po kabinetu, pruža izuzetne uslove za maksimalnu posvećenost predavača svakom polazniku, a samim tim, nesmetano i lako praćenje nastave, predviđene nastavnim planom i programom.

Prilagođeno kursevima, škola je polaznicima obezbedila tehnička i priručna sredstva: knjige, sveske, olovke, diskove tj. svu potrebnu opremu.

U želji da obezbedimo što komforniji rad, predvideli smo grupe za pušače i nepušače, sve prostorije su klimatizovane što ima za cilj opuštenost i maksimalnu posvećenost radu.

U pauzama između grupa obavezno se vrši dezinfekcija tastatura, miševa i stolova, tako da grupe dolaze uvek u potpuno sređen, čist i provetren prostor.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena