vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Školski centar Softline Beograd
info@softline.rs
www.softline.rs
telefoni: 011/324-71-43   011/324-75-84   
fax: 011/323-64-79      
Takovska 12
Škola računara | Škola stranih jezika | Škola savremenog poslovanja

Edukacioni centar Softline je jedna od najuglednijih edukacionih ustanova na području Beograda. Centar je za relativno kratko vreme uspeo da se nametne kao lider u većini polja edukacije, od osnovnih i svima potrebnih, do profesionalnih - usko specijalizovanih.

U pokušaju da obezbedi kvalitetnu obuku čak i svojim najzahtevnijim korisnicima Softline je u svoju ponudu uvrstio širok asortiman obuka. Kod nas možete steći obimno znanje i operativnu sposobnost za korišćenje velikog broja kompjuterskih programa, naučiti neki od svetskih jezika, kao i ovladati veštinama servisiranja računara ili knjigovodstva. Polaznicima je omogućen izbor izmedju individualne obuke i obuke u manjim grupama, kao i mogućnost izbora termina tokom celog dana, od ranih jutarnjih do kasnih večernjih časova.

Sklapanjem ugovora o strateškom partnerstvu sa svetskim liderima iz oblasti proizvodnje softverskih programa kao što su Microsoft, Autodesk i Corel polaznicima je omogućen veliki izbor profesionalnih obuka svetski priznatih. Obuku vode ovlašćeni predavači naših strateških partnera. Diplome su svetski priznate koje kako kod nas, tako i u svetu obezbedjuju veliku prednost prilikom konkurisanja za najtraženija i najplaćenija radna mesta.

U edukacionom centru Softline je sve podređeno tome da polaznici obuke na što brži i lakši način stignu do željenog znanja. Programi po kojima se sprovode obuke su napravljeni po metodama koje su dale najbolje rezultate u svetski priznatim školama i vec dugo sa uspehom funkcionišu i na našem podneblju, a pripremljeni su od strane najvećih stručnjaka iz svake od oblasti obučavanja. Predavači su profesionalci u svom poslu sa višegodišnjim iskustvom, što u kombinaciji sa modernom opremom i udobnim prostorom za rad čini savršen preduslov za lako savladavanje gradiva. Ljubazno osoblje škole se trudi da polaznicima trenuci provedeni u školi budu što prijatniji i da im zajedno sa predavačima put do znanja učine što ugodnijim i učenje pretvore u uživanje. I inače, opuštena i prijatna atmosfera je jedna od glavnih karakteristika škole.

Softline je jedna od retkih škola u kojoj se časovi iščekuju sa nestrpljenjem i iz koje svi izlaze zadovoljni, što zbog obimnog znanja koje su stekli, što zbog činjenice da se u ovu školu uvek mogu vratiti ako im je potrebna bilo kakva pomoć iz oblasti informatike i stranih jezika ili neka dodatna objašnjenja iz već jednom odslušane oblasti. Vrata Softline-a su širom otvorena svima koji su željni znanja, dobrog druženja i svima koji žele da steknu validan sertifikat. Sertifikat je priznat od republickog zavoda za tržište rada, te se shodno tome može upisati u radnu knjižicu kao dodatno zanimanje.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena