vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Moj cvetić -
ana@mojcvetic.com
www.mojcvetic.com
telefoni: 064/17-95-377      
fax:       
-
Moj cvetić je izabrao za vas najlepše cvetiće koji će vaše venčanje obojiti veselim bojama i ujedno dati pečat autentičnog i otmenog.
Izaberite idealnu kombinaciju boja i materijala u čijoj vedrini će uživati vaši gosti a vi. Učinite za sebe nešto posebno i dopustite da se na Vaš najbitniji dan tako i osečate.

Pozovite nas i učestvujte u kreiranju cvetića ili to prepustite nama, a mi Vam garantujemo profesionalnu uslugu i dodir glamuroznog koji će kroz izradu autentičnih cvetića dati poseban ugođaj.

Prvi cvetić smo napravili u želji da prijateljima učinimo venčanje posebnim i drugačijim od drugih… i tako je sve počelo.

Uvidevši da i baš vama “poseban dan” može zaista biti poseban, odlučili smo da sve što smo naučili i osmislili podelimo. Kako sitnice čine život vredan življenja tako i ovaj detalj može učiniti specijalnim najvažniji dan u ostatku vašek života, kao i ona mala slatka trešnjica na vrhu kolača koja sve čini slađim i lepšim.

Vođeni tom idejom nudimo vam veliki izbor ukrasnih cvetića za kićenje svatova koji obiluju različitim bojama, detaljima kao i ukrasne korpe okićene u zavisnosti od izbora boja i materijala kojima izrađujemo sam cvetić.

Svaki od cvetića je unikatan i pravi se u skladu sa vašim željama i sugestijama što na ceo “najlepši dan” stavlja pečat ličnog senzibiliteta i oslikava vašu kreativnu stranu.

Pored vizuelnog doživljaja naši cvetići nude mogućnost da vama dragim gostima ostane lepa uspomena na taj dan koja će i na dalje ukrašavati jedan kutak njihovog prostora i sećati ih na vaše venčanje.

Učinite nešto posebno i specijalno za sebe, a mi ćemo vam pomoći u tome.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena