vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Čarobna kućica Beograd
vrtić@top-servis.com
telefoni: 011/306-62-10   063/349-697   
fax:       
Pionirska 28
Period detinjstva je najvažnije razdoblje u celokupnom razvoju čoveka.

U samom podnožju košutnjačke šume nalazi se vrtić „Čarobna kućica“. Dvorište površine 25 ari je pod travom, sa četinarima i stoletnim platanima. Boravak na čistom šumskom vazduhu, uz cvrkut ptica zarumeneće dečje obraze.

Kuća u kojoj je vrtić otvoren bila je jedna od kuća u kojoj je živeo knez Mihajlo Obrenović.

Kada nisu napolju deca će boraviti u nedavno renoviranoj kući, površine 240 m2 koja je organizovana tako da se u njoj na najbolji način sprovode sve predvidjene vaspitno-obrazovne aktivnosti, osmišljene u skladu sa programom Ministarstva prosvete.
U kući se nalaze zasebne prostorije za muzičku kulturu sa dečjim instrumentima, soba za likovnu umetnost, soba za učenje engleskog jezika, soba za spavanje, odmor i čitanje priča, grupna soba opremljena Pertini igračkama, sportska sala sa strunjačama, ogledalima, vijačama, loptama...
U vtiću ćemo realizovati osnovni program kroz dve celine: vaspitno-obrazovni rad sa decom od tri do šest godina i pripremni predškolski program.
U okviru posebnih programa organizovaćemo brojne radionice: muzičku (pevanje, sviranje, prepoznavanje različitih muzičkih pravaca), dramsku (recitovanje, gluma), ples, likovnu (crtanje, vajanje, slikanje - sve poznate likovne tehnike i sredstva), školicu engleskog jezika u malim grupama, školicu lepog ponašanja, radionicu vezanu za verbalizaciju osećanja i nekonfliktnog ponašanja.

Čuvanje dece organizovaćemo u okviru sledećih oblika boravka:
• period adaptacije deteta u trajanju od jednog meseca
• celodnevni boravak (od 7:30 do 17:30 h)
• poludnevni boravak (od 7:30 do 12:30 i od 13:00 do 18:00)
• priprema predškolaca u trajanju od četiri sata sa produženim boravkom
• Happy Friday - „veseli petak“: nakon naporne nedelje prijalo bi vam ćaskanje sa drugaricama, večera, izlazak.. Dovedite vašu princesu, princa u „Čarobnu kućicu“ na žurku u pidžamama, a mi ćemo se pobrinuti o bajci za laku noć, pa se vidimo u subotu.

Šta radi vaše dete možete da vidite u svakom trenutku, preko Interneta, zahvaljujući postavljenom video nadzoru u čitavom vrtiću.
Pravilna ishrana dece je naš imperativ. Nutricionista vrši odabir namirnica i sastavlja jelovnike prema normativima koji zadovoljavaju potrebe dece navedenog uzrasta. Na početku svakog meseca roditelji će dobiti jelovnik u kome će deca uživati tokom tekućeg meseca.

U praktičnom radu sa decom naš cilj je da pred dete postavimo zahteve i zadatke koji su tek malo viši i zahtevniji od trenutnog nivoa razvoja na kom se dete nalazi jer jedino tako možemo pozitivno uticati na njegov razvoj. Dete je vrednost po sebi i u sebi nosi pozitivne razvojne potencijale. Ono ima urodjenu potrebu za učenjem i saznanjem i uči kada učenje za njega ima smisao. U vrtiću ćemo primenjivati visoko-stručna znanja da bismo na najbolji način osmislili ideje na bazi kojih bi deca učila kroz pokret i kroz sva čula.
U neprekidnoj saradnji sa roditeljima vaspitavaćemo decu i rešavati sve probleme koji prate odrastanje, uz dragocenu pomoć naših stručnih saradnika: pedagoga, specijalnog pedagoga, psihologa, logopeda, medicinske sestre, stomatologa.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena