vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
M.A.N. Pirot
office@etnoshopman.com
www.etnoshopman.com
telefoni: 010/326-822   063/15-47-628   
fax:       
Takovska 11/13
Proizvodni program samostalne zanatske radnje M.A.N. sastoji se od nekoliko artikala koji su rađeni ručno, od tkanina raznih vrsta i kanapa kao zanimljivog materijala za oblikovanje. Svi naši artikli su na sebi svojstven način jedinstveni. Materijali koje koristimo su kvalitetni i provereni.

• Dekorativne torbice za pakovanjе poklončića, nakita i kozmetike - organdin torbice - najlepša ambalaža za pakovanje vaših proizvoda i poklona. Predlažemo ih za male poklone, a velike vrednosti!

• Ešarpe - izrađene od muslina, dimenzija 140x35 cm, različitih su boja i dezena. Izrađujemo po vašoj želji i ešarpe od drugih materijala i dimenzija

• Ručno pravljene damske torbice - nesvakidašnji modni detalj za dame koje ne robuju modnim klišeima. Na raspolaganju je velika paleta kanapa, čvorova, vrste pletenja.

• Kaiševi od kanapa - lep modni detalj za dame koje ne robuju modnim klišeima. Raspolažemo velikim brojem različitih kanapa, boja i vrsta rada. Svaki je unikatan, ručne izrade.

• Nosači saksija od kanapa - viseća korpa je izdržljiva, ručne izrade, izrađena od kanapa, unikatna sama po sebi. Na raspolaganju velika paleta kanapa, čvorova, vrste pletenja. Veličina obruča zavisi od prečnika saksije.

Izradjujemo artikle po vašoj želji i nacrtima. Posetite naš sajt i kontaktirajte nas, posebne pogodnosti za veće narudžbe!
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena