vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Euroračunovodstvo Beograd - Novi Beograd
info@euroracunovodstvo.com
www.euroracunovodstvo.com
telefoni: 011/314-96-25   011/314-96-20   
fax: 0113149627      
Bulevar umetnosti 4
• Knjigovodstvene usluge i savetovanje
• Poresko savetovanje
• Prijava i odjava radnika
• Osnivanje privrednih subjekta U današnjem složenom finansijskom i poslovnom svetu, svakome je potrebna pouzdana i profesionalna pomoć u vođenju privatnih i poslovnih finansija. Bez obzira na to da li se radi o računovodstvenim i poreskim uslugama ili proaktivnom poslovnom savetovanju, zadatku pristupamo uz potrebnu dozu preciznosti i predanosti.

EuroRačunovodstvo je agencija za računovodstvo. Našu konkurentnu prednost predstavlja kompletan pristup poslovnim partnerima, jer pored stručnog vođenja poslovnih knjiga obezbeđujemo i savetovanje. Zagovaramo stručnost i individualni pristup specifičnostima preduzeća, zavoda, samostalnog preduzetnika ili društva. Pouzdano i ažurno vodimo knjige. Po poslovnu dokumentaciju dolazimo kod vas, a kasnije je i donosimo, odnosno, kao prema dogovoru sa poslovnim partnerom. Sarađujemo sa preduzećima i privrednim subjektima različitih delatnosti. Pružamo kompletne knjigovodstvene usluge za DOO, STR, SUR, SZR, LEKARSKE ORDINACIJE, MENJAČNICE i dr. privredne subjekte.

Kvalitet usluga omogućava primena savremene informacione tehnologije i profesionalan odnos zaposlenih prema radu. U tu svrhu, svi zaposleni neprestano se usavršavaju.

Koristimo samo vrhunsku informacionu tehnologiju priznatih domaćih i stranih proizvođača. U svom radu smo naročito detaljni kada je u pitanju visoka stručnost u vezi sa savetovanjem, brza odzivnost na razne dodatne želje i ljubazan odnos
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena