vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Fantasy Beograd
pufantazi@beotel.net
telefoni: 011/308-55-87      
fax: 011/308-55-88      
Internacionalnih brigada 66
Predškolska ustanova Fantasy je oaza – mira, slobode, radosti, ljubavi,... gde se igra, peva, druži, otkriva, saznaje, usvaja...

Tokom sedamnaest godina rada vrtića Fantasy oblikovala se njegova fizionomija, utemeljena na humanističkoj razvojnoj koncepciji koja vodi računa o celovitom razvoju deteta.

Naš vrtić je otvoren prema stvarnom detetu, a ne onom imaginarnom iz knjiga i teorija... Tematika vaspitanja za život – kroz život predstavlja okosnicu celokupne naše metode.

Vrtić Fantasy pristupa detetu u svim njegovim aspektima – telesnom, intelektualnom i psihodinamičnom – svestrano razvijajući njegove perceptivno – senzorne, lingvističke i intelektualne sposobnosti. Verujemo da se dete može uspešno razvijati samo ako su stimulisane sve dimenzije njegove ličnosti.

Vaspitanje i obrazovanje su pokretačke sile koje nas neprestano postiču i guraju od prošlosti prema budućnosti. Zato vrtić treba da bude po meri deteta i njegovih potreba.

Svako od nas postaje dragoceni biser samo onda kada stvaramo zajedno. Tada više ne blistaju samo pojedinačne kapi, već svako od nas postaje malo more sa svojim jedinstvenim sjajem!

Radno vereme vrtića je od 08.00h – 17.00h.

Vrtić ima svoju kuhinju gde se za decu pripremaju svi obroci. Vaspitno – obrazovni rad se odvija dvojezično na srpskom i francuskom jeziku. Pored toga imamo muzičko, balet, ritmiku i gimnastiku.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena