vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Ogledalce AKCIJA!
11.01.2007
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

U saradnji sa frizerskim salonom Afrika Style Studio, samo za posetioce sajta Ogledalce 20% niže cene za afričke kikice i sve vrste frizerskih usluga. Akcija traje do 15.02.2007. Posetite Afrika Style Studio u ulici Vojvode Šupljikca 25 (ex Žarka Zrenjanina) ili pozovite na telefone 011/383-03-09 i  064/168-70-48 i izgovorite magičnu reč "Ogledalce"

Afričke kikice se nadograđuju veštačkom kosom, na principu namotaja bez lepljenja, čime ne oštećuju vašu kosu. Ako je kosa već oštećena, ona se u kikicama oporavlja jer je zaštićena veštačkom kosom. Dužina kose za pravljenje kikica treba da bude najmanje oko deset santimetara kako bi kikice mogle da stoje bez bojazni da skliznu.

Kikice se jednostavno održavaju, običnim pranjem i ne zahtevaju nikakav specijalni tretman. Najvažnije kod održavanja je da se ne koristi fen, nego treba sačekati da se osuše prirodnim putem. Farbanje kikica može da izazove oštećenje, tako da se ne preporučuje.

Postoji veliki izbor boja kose za nadogradnju, sasvim prirodnih nijansi, farbanih i crazy, tako da je mogućnost kombinovanja velika.
Maksimalna dužina kikica je do struka i mogu da se nose šest meseci uz korekcije.

Vezivanjem samih kikica mogu se formirati mnogobrojne frizure. Proces pravljenja traje od deset do petnaest sati. Vise o tome mozete pogledati na www.afrikakikice.com

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena