vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Kako od samog početka uspostaviti sjajnu ljubavnu vezu -
Ja i moja lepa kosa, bez peruti
07.03.2007
Izvor: Head&shoulders
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Beskrajna ljubav puna sreće? To je moguće! Naučite koje su vrednosti odnosa punog poverenja i bićete okruženi radošću. Možda vam zvuči staromodno, ali u svakoj ljubavnoj vezi je neophodno da se partneri dobro upoznaju da bi veza dobro funkcionisala.
Isto važi i kada je u pitanju veza sa kosom. Ovde dajemo neke savete koji će vam pomoći da uspostavite dugotrajnu ljubavnu vezu, kao i dugotrajnu vezu sa kosom koja je lepa i bez peruti.

Koža se obično obnavlja svakih 25 do 30 dana i to procesom ljuštenja ćelija. Kada se ćelije kože glave gube neuobičajno brzo, pojavljuje se prekomerna količina vidljivih ljuspica. Na nivou kože glave, ovo može biti znak peruti. Perut nije bolest već stanje kože glave. Ona se uvek manifestuje abnormalno ubrzanim obnavljanjem ćelija kože glave uz koje ide i abnormalno ljuštenje. S obzirom da nije bolest, perut ne može da se izleči. Dobra vest je da se perut može suzbiti, a najlakši način da se to učini je korišćenjem šampona protiv peruti.

Head&shoulders sa Actizinc formulom je veoma efikasan protiv peruti. Ne samo da Actizinc formula drži perut pod kontrolom, ona takođe uspostavlja prirodnu ravnotežu kože glave. Istovremeno, protivupalno dejstvo Actizinc formule umiruje nadraženu kožu glave tako da ima manje crvenila i manje svraba.


Ne očekujte previše već na prvom sastanku


Mislite da ste našli partnera svog života, ali nemojte biti previše nametljivi već na prvom sastanku, jer tako rizikujete da sve upropastite pre nego što je bilo šta i počelo. Isto tako, mogli biste malo da uživate u divnim trenucima zadirkivanja pre nego što se bolje upoznate. Uostalom, “ne možete znati da li vam se neko jelo sviđa ako ga ne probate ”, zar ne?

Koji su tradicionalni načini da se bolje upoznate na početku svoje veze? Bioskop, večera, ples … Hej, ne budite baš toliko tradicionalni! Nadogradite ove ideje i dobro ćete se zabaviti dok budete bolje upoznavali svog životnog partnera.

 1. Uzmite filmove na DVD-ju iz kluba i isplanirajte jedan filmski maraton koji će trajati čitav dan, uz crno vino i picu. Iznenadićete se koliko ćete toga otkriti jedno o drugom.
 2. Večera? Ma zaboravite! Pozovite ga/je usred bela dana na ručak. To će pomoći da se opustite u danu punom obaveza i dugo ćete se sećati ukusnog kapućina za dezert.
 3. Disko? Da, uvek je sjajno izaći sa prijateljima. Ali zašto ih ne biste zadivili svojim plesačkim umećem u paru? Upišite se zajedno sa partnerom u školu plesa. Bićete naj par u krugu svojih prijatelja.
Isto važi i za vašu kosu. Ne bi trebalo da očekujete da će se perut predati već posle prvog pranja kose. head&shoulders počinje da funkcioniše već pri prvoj upotrebi ali potrebno je nekoliko pranja da biste dobili pravi rezultat. Upotrebite ovaj šampon najmanje devet puta uzastopce da biste izvukli sve njegove prednosti. Naše ruke i lice treba da budu čisti, a isto važi i za našu kosu. Perite kosu najmanje tri puta nedeljno šamponom head&shoulders i svaki put ćete primetiti da vam kosa izgleda sjajno i da je perut pobeđena.


Ostanite verni!

Da bi se izgradila savršena veza potrebno je dosta vremena i truda. Bolje se upoznajte i život će vam zablistati.

Ostanite verni svom šamponu protiv peruti ako želite da izvučete najbolje rezultate. Ako želite da zaboravite na perut, neka vaši sastanci sa head&shoulders-om budu redovni. Ako se redovno koristi, AktiZinc formula u šamponu head&shoulders će odstraniti i do 100% peruti i oslobodiće vas problema sa kožom glave kao što su suvoća, svrab i nadraženost, povezanih sa peruti.

Iznenadite svog partnera najmanje jednom nedeljno kako biste dosadu držali što dalje od vaše veze. Na primer, tako što ćete:
 1. pridavati pažnju onim  sitnicama koje će njegov/njen dan učiniti lepšim.
 2. isplanirati, bez najave, put za vikend u neko mesto koje on /ona obožava.
 3. mu/joj ostaviti ljubavne poruke svuda po kući, na najneočekivanijim mestima.
Kao i u slučaju savršene veze, povrh toga što je izuzetno efikasan u borbi protiv peruti, šampon head&shoulders vam ugađa, starajući se o kozmetičkim potrebama vaše kose. Linija head&shoulders ima devet varijanti i svaka od njih suzbija perut i, istovremeno, može da odgovori na kozmetičke potrebe vaše kose.

Dakle, vaša kosa može da uživa u osećanju oslobođenosti od peruti i:
 • da se lako oblikuje, korišćenjem h&s Classic Clean i h&s Classic Clean 2 in 1
 • da bude vitalna, korišćenjem h&s varijanti Menthol, Ocean Energy ili Citrus Fresh 
 • da sjajno izgleda, korišćenjem h&s varijanti Lasting Color, Extra Volume ili Smoth&Silky.
 • da bude posebno negovana korišćenjem h&s Sensitive ili h&s Natural Shine.

Da li ste znali…
 • Procenjuje se da svaka osoba gubi 4 kilograma ljuspica godišnje?
 • Čak i deca imaju perut?

Raspršivači mitova
 • Perut nije bolest već stanje kože glave koje izaziva jedna gljivica. Ova gljivica se hrani mastima sa kože glave i razvija kiseline koje remete normalan ciklus obnavljanja ćelija.
 • Maslinovo ulje nije rešenje za perut. S obzirom na to da ljuštenje ćelija i nastanak peruti izaziva gljivica koja se hrani mastima sa kože glave, maslinovo ulje će pospešiti razmnožavanje ove gljivice i tako će se perut samo pogoršati.
 • Ni sirće ni alkohol nisu rešenje. Sirće je po prirodi kiselo i moglo bi još više da nadraži već nadraženu kosu glave. Isto važi i za alkohol.
 • Perut nije zarazna.
 • Perut nije izazvana stresom niti postoje dokazi da se pogoršava u vlažnim uslovima.
 • Normalna ishrana ima neznatnog ili nikakvog efekta na stvaranje sebuma.
 • Proizvodi za oblikovanje kose ne prouzrokuju perut

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena