vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Zelena oaza Vašeg kupatila
Izvor: cyberbulevar.com
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Čak i u najmanjem kupatilu naći će se mesto za koju zelenu biljku. Iako im je dom na nekom drugom mestu, neke od lepih biljaka će se i tu dobro osjećati.

Iako je dom paprati Pityrogramma chrysophylla i Nephrolepsis exaltata u šumi, sa dovoljno vode u tanjiru, one se mogu fino udomaćiti i u kupatilu nekog gradskog stana. Kako biste sprečili da vrhovi listova požute, prskajte ih vodom. Savet za dekoraciju u mediteranskom stilu: uz saksiju stavite vrećice s lavandom i lepe sapunčiće.

Aloe vera u kupatilu, za promenu, ne mora biti u bočici sa šamponom ili posudici kreme, već se može naći i u posudi za cveće. Ova egzotična biljka koja potiče iz Južne Afrike na ovim hladnijim geografskim širinama zahteva puno sunca. Od proleća do jeseni treba je zalivati jednom u dva dana, a zimi i ređe.

Cyperus koji obožava vlagu, u kupatilu će biti u svom elementu. Ovoj biljci je neophodno mnogo vode, veliki procenat vlage u vazduhu i svetlo mesto, pa će izrasti u pravu malu džunglu. Ovo dekorativno čudo od biljke najbolje će se osećati u saksiji bez rupica za odvod vode. U tamnim prostorijama mora te joj obezbediti dosta dodatnog svetla.

Pod pretpostavkom da joj pružite dovoljno svetla, Alocasia će raskošno listati. Iako će za nju biti potrebna malo prostranije kupatilo, njeni veliki prekrasni listovi podseća će nas na daleke peščane plaže.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena