vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Šta vam sve nudi CET?
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

CET (Computer Equipment and Trade) iz Beograda, osnovan je 1990. godine a bavi se obukom za rad na računarima, prodajom licencnog softvera, izdavaštvom, prodajom domaće i strane kompjuterske literature i konsaltingom.

U okviru kompanije CET, nalaze se dve izdavačke kuće: Portalibris i CET izdavačka kuća kompjuterske literature.

Pored škole računara, CET je takođe osnivač i Računarskog fakulteta, pri Univerzitetu Union, koji je upisao prvu generaciju studenata školske 2003/04 godine, kao i prve i jedine privatne Računarske gimnazije koja je počela sa radom školske 2005/2006 godine upisom prve generacije studenata u prvi razred.


Kao i svake godine, CET škola računara nastavlja sa tradicijom održavanja kurseva računara. Pored specijalističkih kurseva i kurseva za polaganja ispita za međunarodne IT sertifikate, CET održava i sledeće kurseve za početnike:

MIX Windows paket (Windows XP, Word 2003, Excel 2003 i Internet)
Kurs digitalne fotografije
Grafička radionica 1 (CorelDRAW13, Adobe Photoshop CS3, QuarkXPress7)
Grafička radionica 2 (Adobe Illustrator CS3, Adobe Photoshop CS3, Adobe Indesign CS3)
Web radionica (Adobe Photoshop CS3, Dreamweaver CS3, Flash CS3)

Kursevi se mogu pohađati u paketu ili pojedinačno.


RAF - Računarski fakultet (www.raf.edu.yu) je privatni fakultet na kome se studira računarstvo kao osnovna disciplina. Nalazi se u srcu Beograda, na samom početku Knez Mihajlove ulice. Fakultet nudi znanje koje je odmah primenljivo, koje prenosi nastavnički kadar, koji osim akademskog poseduje i bogato praktično iskustvo. Pored osnovnih akademskih studija, RAF nudi master studije, i osnovne strukovne studije.

Računarski fakultet svake godine pridaje veliki značaj uspesima koje talentovani i vredni srednjoškolci postižu na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Svake godine određeni broj studenata dobija priliku da se školuju na Računarskom fakulteta kao stipendisti:
• Kandidati koji su zauzeli prvih deset mesta na Srpskoj informatičkoj olimpijadi automatski postaju stipendisti Računarskog fakulteta.  
• Kandidati koji su osvojili prvo, drugo ili treće mesto na Republičkom takmičenju iz matematike ili fizike su potencijalni stipendisti i mogu aplicirati za stipendije podnošenjem molbe fakultetu.


RG - Računarska gimnazija (www.rg.edu.yu) je prva privatna gimnazija u kojoj se računarstvo izučava kao primarna disciplina i koja se nalazi u srcu Beograda, na samom početku Knez Mihajlove ulice. Školovanje traje četiri godine i nastava se održava na srpskom jeziku, isključivo u prepodnevnoj smeni. Nastavni planovi i programi pružaju izvanrednu osnovu za dalje stručno usavršavaneje i obezbeđuju odličnu pripremu za studije i široku prohodnost na fakulete. Učenicima koji su osvajali nagrade iz informatike, matematike i fizike u organizaciji Ministarstva prosvete i sporta, Društva matematičara i Društva fizičara i poseduju najveći broj bodova koji se utvrđuje na konačnoj rang listi, pruža se mogućnost besplatnog školovanja u Računarskoj gimnaziji.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena