vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
SAJAM ZA ŽENE – SVE ZA DAME NA JEDNOM MESTU
Izvor: Snar Group
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Lady weekend by Dove – manifestacija prvenstveno posvećena damama održaće se 3. i 4. marta u shopping centru „Delta city“. Posetioci će dva dana provesti uživajući u veoma raznovrsnom programu i ponudi koju su pripremili izlagači. Oko 30 izlagača predstaviće svoje proizvode za dame, od onih neophodnih poput kozmetike, nakita, napitaka, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju  – knjige, časopisi, filmovi, muzika. Neki od njih pripremili su i kreativne radiocice u kojima dame mogu da učestvuju, takmiče se, a najbolje očekuju vredne nagrade.

Dame će uživati u svemu što ih očekuje na ovoj manifestaciji, a njihove jače polovine ih mogu obradovati poklonima, koje ovde mogu naći po specijalnim popustima.

Posetioci će moći da se posavetuju sa stručnim licima iz oblasti nege svake savremene žene, a izlagači će se potruditi da dame tog vikenda zasijaju posebnim sjajem.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Delta city“, kao i sponzorom manifestacije - Dove  pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady weekend-a.
        

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena