vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Novi neXt Smoothie - pametni voćni snack od sada na tržištu
Izvor: Represent Communications
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Porodica neXt sokova od danas je bogatija za još jednog člana, neXt Smoothie - pametni voćni snack,  pripremljen od mešavine više vrsta voća!  U svom sastavu nema dodatu vodu, šećer kao ni arome. Uz to odlikuje ga bogat ukus, gustina i osećaj sitosti koji pruža nakon konzumiranja. neXt Smoothie dolazi u dva ukusa: mango, narandža, marakuja, banana, jabuka i limun kao i crveno grožđe, borovnica, malina, jagoda, banana, jabuka i kruška.

Za sve koji žele da povećaju dnevni unos voća u svojoj ishrani, neXt Smoothie predstavlja dobro rešenje kao međuobrok, odnosno voćna užina koja je uvek spremna za konzumaciju.

„Neophodno je da u svakodnevnoj ishrani povećamo unos voća, a neXt Smoothie je dobro rešenje za međuobrok ili užinu jer sadrži presovano i ceđeno voće, bogat je vlaknima i omogućava da se na najjednostavniji način unesu nutrijenti voća. Kako neXt Smoothie ne sadrži vodu, arome i šećer, može da zameni dve porcije voća dnevno“, istakla je prof. dr Gordana Ristić, dodajući i da je neXt Smoothie prilagođen savremenom tempu života jer ne oduzima vreme potrebno za pripremu voćne užine u toku dana.

neXt Smoothie su među prvima imali prilike da probaju brojni gosti na događaju u restoranu „Pasent“ u Sremskim Karlovcima. Događaj organizovan u idiličnom ambijentu kraj Dunava okupio je veliki broj predstavnika medija, kao i popularne blogere i Instagramere, koji su uživali u bogatom zabavnom sadržaju za koji su između ostalog bili zaduženi i glumci Nikola Đuričko i Tamara Dragičević.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena