vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Prvi humanitarni Krempita maraton u Beogradu
Izvor: PR UKUSA BEOGRADA
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Najpopularniji beogradski gastro vodič ˝Ukus Beograda˝ (ukusbeograda.rs) poziva Vas da zajedno sa nama učestvujete u realizaciji i promociji prvog humanitarnog ˝Beogradskog krempita maratona˝! Ukus Beograda je internet portal koji je posvećen ugostiteljstvu i gastronomiji glavnog grada ali i promociji turističkih i društvenih sadržaja prestonice i drugih gradova u Srbiji. Za svoje aktivnosti dobili smo nagradu „TOP 5“ sajtova u kategoriji slobodnog vremena od uglednog magazina PC Press i učestvovali smo kao govornici i panelisti na svim relevantnim konferencijama na temu gastronomije i internet poslovanja u zemlji i regionu.

Ostvarili smo poverenje i interesovanje desetina hiljada pratilaca na društvenim mrežama, kao i najuspešnijih brendova i proizvođača hrane u zemlji.

Naš ˝Krempita maraton˝ je jedinstvena akcija koju smo pokrenuli na samom početku rada sajta – u aprilu 2015. sa jednostavnom idejom koja je naišla na veliko interesovanje javnosti: na dan održavanja tradicionalnog i svetski čuvenog Beogradskog maratona, mi smo odlučili da se takmičimo u neuobičajenoj slatkoj disciplini - jedenju krempita!

Izveštaj sa prvog izdanja našeg Krempita maratona - OVDE je izazvao toliko interesovanje da smo odlučili da poduhvat ponovimo i 2016. - OVDE sa još većim odjekom, a ove godine naša akcija dobija sasvim novu dimenziju.

Humanitarna akcija koja je jedinstvena po svojoj formi i raznovrsnosti će tokom subote, 22.04. obuhvatiti veliki broj beogradskih restorana, u kojima će gosti moći da poruče krempitu i plate je putem SMS poruke na broj 3030 (poruka može da sadrži samo broj 1, koji je zajednički broj Fondacije) i na taj način doniraju pomoć onima kojima je najpotrebnija, korisnicima sredstava Fondacije „Budi human“.

Tokom pripremnog perioda, akcija je već naišla na dobar odziv, a neki od restorana koji su već potvrdili svoje učešće su: Madera, Tabor, Klub književnika, Id, Grafičar, Jazz bašta, Ambar, Epigenia, novobeogradski Mozzarella i Tulip Inn, zatim restoran Courtyard hotela Marriott, zemunski Milagro i mnogi drugi.

U akciju su se uključili i pojedinci koji su aktivni i popularni na društvenim mrežama i zainteresovani da upute ovaj solidarni i hedonistički apel svojim pratiocima. Kako bismo ovu akciju popularisali i Beograđanima ali i gostima koji će u subotu posetiti Beograd tokom atletskog praznika, i omogućili im da, uz uživanje u čuvenom i omiljenom desertu pomognu ugroženim mladim ljudima štićenicima Fondacije, presudan nam je značaj Vaše podrške.

Napominjemo da će akcija biti propraćena na našem portalu i na nalozima na društvenim mrežama, kao i na nalozima partnera akcije. Ukoliko želite da saznate više o samoj akciji i upoznate se sa nama i predstavite nas svojoj publici, budite slobodni da nas kontakitrate!

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena