vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
NAJNOVIJA SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE LICA OD KUĆE LANCÔME
Izvor: PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Za milenijalse, odnos sa šminkom može se sažeti u jednoj mantri: eksperimentisati, ponovo izmisliti, osloboditi. Ova generacija ultra-povezanih, strastvenih 18-35-godišnjaka voli da pozajmljuje i usavršava tehnike koje su prethodno bile namenjene isključivo profesionalcima, kao što su konturisanje, hajlajtovanje, i drapiranje. Sve za progresivno hrabriji izgled koji se menja iz dana u dan. Nega lepote se razvija, a sa njom i uklanjanje šminke.

Osnova, podloga, korektor za područje ispod očiju, karmin, senka za oči, ajlajner... Dok dodavanjem više koraka u svoju negu možete progresivno ostvariti fantastične rezutate, da bi Vaša koža ostala zdrava, važno je i da uklanjanje šminke pruža nivo nege koji je Vama potreban. Tu i tamo, možete imati tendenciju da požurite ili čak preskočite ključni stadijum uklanjanja šminke – iz tog razloga, Lancôme čini život žena lakšim uvođenjem dve nove tehnike dvostrukog čišćenja. Bi-Facil Visage i Miel-en-Mousse se mogu koristiti po želji, za potpuno uklanjanje šminke sa lica i čišćenje tupferom ili vodom. Zahvaljujući ovom novom postupku nege, pogodnom za sve tipove kože, uklanjanje šminke je od sada prijatno iskustvo, u kom se čulni doživljaj i nežna udobnost kombinuju kako bi se ostvarili efikasni rezultati.

Bi-Facil Visage, zvezda brzog uklanjanja šminke

Kreirano 1991. godine,  Bi-Facil sredstvo za uklanjanje šminke sa očiju je brzo postalo jedno od legendarnih sredstava za uklanjanje šminke na tržištu. Sada upoznajte Bi-Facil Visage, koji sadrži jedinstvene karakteristike koje su učinile njegovog prethodnika tako uspešnim, i nudi duplo čišćenje pomoću tupfera sa temeljnim uklanjanjem šminke i intenzivnim čišćenjem lica. Njegova dvofazna formula, koju treba promućkati pre upotrebe, podrazumeva 2-u-1 postupak. Uljana faza prvo jednostavno otopi šminku i jake pigmente, a micelarna voda  nakon toga uklanja sve ostatke i nečistoće sa površine kože.
Rezultat: Bi Facil Visage može ukloniti čak i najtežu šminku u trenutku, bez nelagodnosti za osetljivu kožu. Efikasnost, svežina i jednostavnost upotrebe su ključne prednosti proizvoda Bi-Facil Visage.

Prečica do lepote: Za potpuno uklanjanje šminke slobodno koristite tupfer natopljen Bi-Facil Visage losionom sve dok ne uklonite ostatke šminke. Ponovite postupak sledećeg jutra pre nanošenja šminke.

Miel-en-Mousse, novo iskustvo uklanjanja šminke koje će vas zavesti i razbuditi vaša čula

Kako bi trenutak skidanja šminke pretvorio u momenat čulnog zadovoljstva, Lancôme je kreirao Miel-en-Mousse, dvostruko sredstvo za čišćenje koje sadrži vodu obogaćenu bagremovim medom. Kada se nanese, njegova 2 u 1 tekstura poput meda, privlači šminku i nečistoće. U kontaktu sa vodom, pretvara se u penu koja otklanja ostatke nečistoća. Ono što ga zaista čini posebnim je to što je pogodan i za skidanje izuzetno jake šminke - i ostavlja kožu savršeno čistom kod oko 91% korisnika.*1

*1 Samoprocena 77 žena

Njegov miris poput meda u kombinaciji sa vanilom čini upotrebu toliko prijatnom da ćete poželeti stalno da ga koristite…

Prečica do lepote: Postignite maksimalni efekat Miel-en-Mousse losiona u tri jednostavna koraka:

1 - Stavite malo proizvoda na dlan i nanesite ga na lice kako biste ga zagrejali. Na taj način, tekstura će transformisati i rastvoriti šminku i nečistoće.

2 - Pomešajte sa vodom i masirajte kružnim pokretima. Napraviće se nežna pena koja upija pigmente šminke kao i nečistoće.

3 - Isperite toplom vodom. Rezultat: koža je čista i hidrirana, i ima zdrav sjaj.

I da ne zaboravimo losion Bi-Facil Eye sredstvo za skidanje šminke oko očiju!

Nezavisno od toga da li je u pitanju početnica ili ekspert u smoky eye stilu šminkanja, losion Bi-Facil Eye je ključan u svakoj rutini uklanjanja šminke. Dobitnik nekoliko nagrada, ovo kultno sredstvo za skidanje šminke ostaje jedan od najbolje prodavanih proizvoda iz kuće Lancôme. Njegova tajna je u dvofaznoj formuli koja omogućava besprekorno, ali i nežno uklanjanje šminke sa predela oko očiju.
 
Prečica do lepote: promućkajte svoju Bi-Facil Eye bočicu i obilno nanesite na tupfer. Držite 10 sekundi uz  trepavice da biste rastvorili šminku, onda nežno obrišite od korena do vrha trepavica kako biste je uklonili.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena