vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
USKORO POČINJE SAJAM ZA PENZIONERE
Izvor: PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Za samo tri dana počinje drugi Sajam za penzionere koji će se odrzati 26. i 27. maja 2017. godine u Auli Novosadskog sajma. Svečano otvaranje manifestacije biće u petak u 14 časova, a ulaz za sve posetioce je besplatan. U okviru štandova izlagača, pored brojnih medicinskih, farmakoloških, prehrambenih i drugih proizvoda namenjenih starijim licima, biće organizovane i aktivnosti, kao i brojne kreativne radionice u kojima posetioci, takođe, mogu učestvovati.

Specijalan program kako na bini, tako i u okviru svog štanda pripremili su i ljudi iz Udruženja penzionera Novi Sad, tako da će na manifestaciji biti predstavljene likovne radionice, zatim likovne, sportske, zdravsrtvene i sekcije za ručni rad.

Naši najstariji sugrađani će na sajmu moći besplatno da provere svoj vid i konsultuju se sa oftalmologom, zatim da izmere krvni pritisak i šećer u krvi, a dobiće i brojne vaučere sa popustom na usluge, pomagala, putovanja.

Penzioneri će u okviru štanda Republičkog i Pokrajinskog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje moći da dobiju informacije o pravima iz te oblasti, zatim moći će da saznaju sve o izdavanju PIN koda i listinga uz mogućnost uvida u podatke matične evidencije, a biće im prezentovani i elektronski servisi poput e-zahteva, elektronske predaje prijave M-4, kretanja predmeta.

Cilj ove manifestacije je da penzioneri kvalitetno provedu slobodno vreme, da se zabave i druze, ucestvuju u raznim radionicama, koncertima, nagradnim igrama, kao i da na jednom mestu provere svoje zdravstveno stanje i vide i probaju proizvode i usluge namenjene iskljucivo njima.

Sve penzionere zaista očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja i aktivnosti koji će obeležiti drugi Sajam za penzionere u Novom Sadu.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena