vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
AQUASOURCE EVER PLUMP NIGHT
Izvor: L'Oreal Luxe PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

AKTIVNA NOĆU!  U 2017. godini, Biotherm daje novo znaćenje terminu ˝beauty sleep˝sa maskama za spavanje nove generacije koje se napajaju noću. EVER PLUMP NIGHT formula je obogaćena ekstraktom mikroalge koja živi u mraku i u njemu je posebno aktivna. Njena inovativna gel tekstura  funkcioniše kao memorijska pena (vraća se u prvobitni oblik) i stvara barijeru na koži zadržavajući hidratantne sastojke.

BIOLOGIJA KOŽE BIOTHERM - HIDRIRANA KOŽA PUNA ENERGIJE: DANJU I NOĆU

Očekivanja žena od proizvoda za negu kože su različita danju i noću. S obzirom da tada nema potrebe za stvaranjem glatke baze za šminku i zaštitom od UV zraka ili zagađenja, noć je idealno vreme da se pomogne koži da se oporavi.

VAŠA KOŽA JE BUDNA DOK VI SPAVATE  

Noću, biološka aktivnost kože se pojačava. Regeneracija kože se ubrzava, dok koža gubi više vode nego danju. Zato su potrebe kože za energijom i hidratacijom veće noću.

INOVACIJA BIOTHERM-A ZA 2017. GODINU: NAPAJANJE U MRAKU

Formula je formulisana sa mikroalgama koje se aktiviraju u mraku i sastojcima koji poput drugog sloja kože čuvaju njenu vlažnost i podstiču energiju kada je njena aktivnost na vrhuncu.

FOKUS NA MEMORIJSKOJ TEKSTURI KOJA SE VRAĆA U PRETHODNI OBLIK NAKON 5 SEKUNDI

Za popunjenu kožu i duže zadržavanje njene vlažnosti, Biotherm je kreirao inovaciju – teksturu koja se sama reformiše na koži, poput memorijskog dušeka. Bez obzira na to kako je nanosite, ona se vraća u prvobitan oblik. Formula transparentnog gela crne boje je namenjena upotrebi tokom noći. Neobično tamna boja dobija se ubacivanjem prirodnih ekstrakata.

NOĆNI KOZMETIČKI TRETMAN

Uđite u režim mirovanja sa opuštajućim tretmanom lica nakon što se svetla ugase. Novi Everplump Night dolazi sa četkicom koja emituje svetlost, idealna je za nanošenje u mraku, a možete je držati i na vašem noćnom stočiću. Četkica koja sija u mraku obezbeđuje jednako nanošenje za postizanje potpunog 3D osećaja nege kože.

REZULTATI - REVITALIZOVANA TOKOM NOĆI, SUTRADAN BESPREKORNA
FORMULA KOJA DELUJE TOKOM NOĆI – ALI I KASNIJE

Nakon prvog buđenja, korisnice koje su pre spavanja nanele Everplump Night izjavile su da im je koža hidrirana, nahranjena i obnovljena. Posle 1 nedelje, primetile su značajnu razliku u čvrstini, elastičnosti i punoći.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena