vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Prezentacija Soraya kozmetičkih inovacija
12.11.2008
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

U petak 7. novembra, u svečanoj sali hotela Holiday Inn, održana je promocija nove linije kozmetičke kuće Soraya. Lea Kiš, voditeljka poznata kako po svojim emisijama tako i po svom mladalačkom izgledu i harizmatičnoj pojavi, našla se u ulozi promotera Soraya Lifting programa sa fitohormonina.

Soraya Lifting program sa fitohormonima namenjen je ženama posle 35 godine života.

Istraživanja su potvrdila da je 98%  žena primetilo da su bore pliće, kao i da se smanjio njihov broj, a 96% je potvrdilo intenzivno i obnavljajuće dejstvo i izglađenje kože lica.

Soraya Lifting program sa fitohormonima takođe usporava i proces suvišne pigmentacije, ujednačavajući boju tena. Odstranjuje znakove stresa i umora, ojačava i neguje kožu.

Estrogen, hormon mladosti, ovde igra veliku ulogu. U medicini se primenjuje hormonska terapija, koja između ostalog, usporava proces starenja organizma. Upravo se na tome baziraju nova dostignuća u kozmetologiji. Kao rezultat višegodišnjih istraživanja, pronađena je biljna supstanca, koja deluje slično estrogenu. Ova supstanca se zove flavosteron, fitohormon koji se koristi u kozmetici posle 35. godine života. Odličan primer primene ovih novih dostignuća je Soraya Lifting program sa fitohormonima.

„Na rezultate delovanja Soraya Lifting programa sa fitohormonima ne treba dugo čekati. Dovoljne su samo 3 nedelje da uočite razliku! Vaš odraz u ogledalu odavaće podmlađenu, glatku i odmornu kožu. Bićete zadovoljni svojim godinima“, priznaje Lea Kiš. „Godine mi donose samo iskustvo“, uz osmeh dodaje Lea.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena