vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Viber omogućava korisnicima da promene broj telefona bez gubitka podataka
Izvor: Providence
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, uvodi važnu novinu koja će omogućiti korisnicima da promene svoj broj mobilnog telefona – kao i mobilni uređaj na kom su prvobitno preuzeli aplikaciju – bez gubitka podataka. Ova novina odslikava nastojanja aplikacije da omogući bezbrižno i lako korisničko iskustvo preko svih uređaja i operativnih sistema.

Nova funkcija će olakšati korisnicima da sačuvaju svoju prepisku i podatke na aplikaciji – a da pritom mogu da zamene broj na istom uređaju – što je nešto što veoma često potrebno korisnicima. Viber će prepoznati novu SIM karticu ubačenu u uređaj, i automatski pokrenuti meni za promenu telefonskog broja. U nekoliko prostih koraka, korisnik će moći da prebaci sve svoje podatke sa Vibera na novi broj.

Korisnici koji žele da promene i broj i mobilni uređaj na istom operativnom sistemu će, istovetno, morati samo da prvo prođu sve korake u meniju za promenu broja telefona na njihovom starom uređaju – pre nego što ubace novu SIM karticu u novi uređaj i na njemu aktiviraju Viber aplikaciju.
   
Kada korisnik konačno promeni broj, Viber će o tome automatski izvestiti sve njegove kontakte – što će im omogućiti da sačuvaju taj novi broj u svojim imenicima.
   
“Promena telefonskog broja je česta pojava – čak i redovna u nekim zemljama. Stoga smo želeli da obezbedimo našim korisnicima mogućnost da u potpunosti sačuvaju kompletnu prepisku njihovih četova, podataka i sadržaja – ako već razmišljaju o takvim promenama,” napomenuo je Đamel Agaua, Generalni globalni Direktor aplikacije Rakuten Viber.

Za vizuelni prikaz ove funkcije, pogledajte OVDE.

O aplikaciji Rakuten Viber

Rakuten Viber spaja ljude, bez obzira na to ko su i odakle potiču. Naših 800+ miliona korisnika širom sveta imaju na raspolaganju širok dijapazon funkcija – kao što su četovi licem-u-lice, video pozivi, razmena poruka unutar grupa i opštenje sa njihovim omiljenim brendovima i poznatim ličnostima. Mi obezbeđujemo bezbedne i besplatne uslove našim korisnicima, unutar kojih razmenjuju svoje emocije i doživljaje. Rakuten Viber je članica Rakuten Grupacije kompanija, svetskog lidera u elektronskoj trgovini i finansijskim uslugama, i zvanična platforma za komunikaciju FK Barselona. Pridružite se Viberu danas i uživajte u najboljem iskustvu komunikacije na svetu.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena