vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Noć muzike powered by Plazma
Izvor: Red Communication
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

SVE JE SPREMNO ZA NAJVEĆI KULTURNI SPEKTAKL POD ZVEZDANIM NEBOM - Pored spektakularnog nastupa Simfonijskog orkestra i Hora RTS-a i Hora Kolibri pod vođstvom maestra Bojana Suđića, Noć muzike powered by Plazma u petak, 1. septembra, donosi još jedno veliko iznenađenje koje će obradovati sve ljubitelje klasične muzike. Po prvi put pred beogradskom publikom nastupiće čuveni francuski tenor, Amadi Laghe i tom prilikom pružiti jedinstveno iskustvo izvođenjem više numera, među kojima i čuvenu „O sole mio“.

Najveći kulturni događaj godine počeće u 20.30 časova na stadionu Tašmajdan, kada će više od 170 izvođača pod vedrim nebom Beograda povesti publiku na muzičko putovanje oko sveta.

Budući da je Noć muzike potpuno besplatna manifestacija i da nema podele karata, kapije stadiona će u petak već od 18:30 časova biti otvorene za sve posetioce kako bi se izbegle gužve prilikom ulaska na koncert, a dozvoljeno je unošenje bezalkoholnih napitka u plastičnim ambalažama. Za one koji ne budu uspeli da nađu svoje mesto na stadionu, nedaleko odatle, u Tašmajdanskom parku, biće postavljeno i veliko video platno na kome će se direktno prenositi koncert kako bi svi građani imali priliku da uživaju u zvezdanoj Noći muzike.   

Druga Noć muzike powered by Plazma realizuje se uz podršku Grada Beograda, Ministarstva pravde, sportsko rekreativnog centra Tašmajdan, kao i kompanija Bambi i Polimark.

Hvala sto ćete doći!

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena