vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
3. WOMEN S FEST, My Choice....
Izvor: event1T01 PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Treći po redu Women’s Fest , u organizaciji marketinške agencije EVENT 1TO 1,  će se održati  10. i 11. novembra (petak  i  subota) u centralnom atrijumu šoping mol-a Delta City od 10 -22h. 3. Women’s Fest pod sloganom My Choice....je posvećen modernoj, poslovnoj i uspešnoj ženi, koja može i hoće da bira! Manifestacija je edukativno- zabavanog karaktera i ima za cilj da informiše i edukuje žene o svim pitanjima iz oblasti zdravlja, nege i lepote. Na manifestaciji će gostovati eminentni stručnjaci iz oblasti farmacije, nutricionizma, ginekologije, kozmetologije, make up-a, life coach eksperti.

Damama ćemo, takođe predstaviti brojne usluge i proizvode koje postoje na našem tržištu, sa ciljem da žena  bude zdrava, negovana i uspešna!

S tim ciljem, ideja organizatora je da na jednom mestu, u luksuznom ambijentu predstavi najkvalitetnije proizvode i usluge koji su dostupni na našem tržištu.

3. Women’ Fest pod sloganom My Choice... je odgovor na sva ženska pitanja u vezi sa negom, lepotom, zdravljem, make up trendovima, modom, ishranom, fitness-om, estetskom medicinom i ostalim oblastima koja su predmet ženskog interesovanja za predstojeću jesen i zimu.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena