vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
ADVANCED GÉNIFIQUE SENSITIVE - Voli svoje godine, voli svoju osetljivost
Izvor: PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Ko od nas nije prošao kroz period kada mu koža reaguje na sezonske promene, stresni period ili poremećaje u ishrani tako što dobijate neprijatan osećaj poput nelagodnosti usled toplote, peckanja ili svraba? To su sve upozoravajući znaci da žene osećaju više nego što vide.

Česta pojava, osetljiva koža je univerzalni i ciklični fenomen koji utiče na skoro dve od tri žene širom sveta.  Lancôme je proučavao ovu pojavu i otkrio da u periodima kada je koža osetljiva, inflamatorno stanje dovodi do njenog slabljenja i može doprineti ubrzanom starenju kože.

Novi Advanced Génifique Sensitive je rezultat smelog cilja: razviti sveže pripremljen jednomesečni tretman koji umiruje kožu, deluje na znake starenja i jača je kada je osetljiva. Plavi koncentrat sadrži formulu koja je obogaćena antioksidansima koji su 99% čisti, a koje korisnica oslobađa kada otvara bocu kako bi Advanced Génifique Sensitive serum učinila efikasnijim. Ovaj smeli cilj odjekuje vrednostima koje je Génifique prihvatio u poslednjih 8 godina: univerzalni serum, bezvremeni serum, holistički serum. Jednostavno rečeno: legendarni proizvod.

Hrabri i univerzalni: ove karakteristike su uvek bili u srcu neprestanog truda brenda Lancôme da podrži sve žene u njihovoj potrazi za lepotom i blagostanjem.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena