vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
TEINT IDOLE ULTRA WEAR Stick
Izvor: PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

TEINT IDOLE ULTRA WEAR ISTIČE LEPOTU U SVAKOJ ŽENI - Ako je linija proizvoda Teint Idole Ultra Wear izbor miliona žena širom sveta, onda je razlog tome sloboda koju im ona pruža da prožive baš svaki trenutak intenzivno, osećajući se samouvereno i ničim sputano. Ekspertska formula, postojanost i visok stepen pokrivenosti su prednosti koje nudi linija proizvoda Teint Idole Ultra Wear.

Lancôme predstavlja novu zvezdu na zadovoljstvo svih vatrenih obožavaoca šminke: Teint Idole Ultra Wear Stick!

Teint Idole Ultra Wear Stick, Vaš kozmetički saveznik dok ste u pokretu

Podloga u stiku nove generacije, Teint Idole Ultra Wear Stick, omogućava Vam da ujednačite ton Vaše kože i doterate svoje lice kad ste vrlo aktivni ili u pokretu.

Dostupna u 10 nijansi, ova izuzetna formula nudi visok stepen pokrivenosti uz neverovatno lagan osećaj. Jednostavno se koristi i pruža Vam izuzetnu kontrolu tokom nanošenja za postizanje satenskog finiša i prirodno matiranog izgleda kože. Osim toga, dostupna je u sasvim jednostavnom, praktičnom pakovanju, pa je možete poneti bilo gde sa sobom.
A sada dolazi ono najbolje... jer se ovaj ultra prilagodljiv stik može koristiti kao podloga, za doterivanje šminke tokom dana, za postizanje prelepog izgleda i oblikovanje Vaših crta lica highlighting tehnikom ili tehnikom konturisanja. Profesionalni šminkeri i svi zaljubljenici u lepotu naprosto neće moći da mu odole!

TRIKOM DO LEPOTE – Tehnika konturisanja uz Teint Idole Ultra Wear Stick

Suština koncepta ogleda se u nanošenju svetlije nijanse niz bočne strane nosa, u predelu iznad gornje usne, kao i na vrhovima jagodica, ne bi li se lice osvetlilo u tom delu, a tamnije nijanse preko gornjeg dela čela, jagodica i vilične kosti, kako bi se naglasile konture lica. Stik Teint Idole Ultra Wear je savršen za tehniku konturisanja lica gde god da se nalazite. Ovaj proizvod Vam omogućava da na kožu nanesete pravu količina proizvoda, a na Vama je samo da ga prstima izblendate i savršen izgled tena je zagarantovan.

2 AMBASADORKE I 40 IZUZETNIH ŽENA

Dve ambasadorke brenda Lancôme, Tejlor Hil (Taylor Hill) i Lupita Njongo (Lupita Nyong’o), ponovo su u igri u novoj kampanji za Teint Idole Ultra Wear liniju, koja ima mnogo snažniji učinak nego ranije, kroz poruku da se treba osećati lepo u koži u kojoj ste.

Pronađite svoju nijansu. Pronađite svoju moć!

I to nije sve. Budući da je izbor sopstvene nijanse stvar lične odluke, kompanija Lancôme se obratila za pomoć onima koji najbolje poznaju njene klijente: savetnicima za lepotu, od kojih je odabrala njih 40 da predstavljaju celokupnu ponudu nijansi linije Teint Idole Ultra Wear. Živeći u Francuskoj, Britaniji i Sjedinjenim Državama, oni na veb-sajtu kompanije Lancôme i na svim njenim prodajnim mestima razmenjuju svoje priče, viziju lepote i stručna znanja u pogledu šminkanja. Nadahnjujuće, originalno, moderno... Dodatno se zbližavaju u zajednici koju inače povezuje bliskost i koja ima zajednički cilj: da pomogne svakoj ženi da pronađe svoju idealnu nijansu podloge tako da bez ikakvih kompromisa može da iskaže upravo onakav lični izgled kakav zaista i želi.


 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena