vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Elegancija oblina u Lisca varijanti
Izvor: Lisca PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Nije svaka žena zarobljenica veličine 38. Ali i one koje nose odeću većih brojeva, vole biti moderne i zavodljive. I mogu biti modne trendseterice i inspiracija ostalima. Ovog puta donosimo nekoliko ideja kako se pobrinuti za elegantan stil i zavodljiv izbor donjeg veša i ako imate malo više oblina. 

Donji veš većih veličina uobičajeno je u crnoj,beloj ili boji kože. Ali nema razloga da vaša garderoba bude dosadna. Među modnim trendovima izaberite svoj omiljeni – na primer ove godine izuzetno popularni cvetni uzorak.

Visoke gaćice sakriju i blago stisnu stomak, a ujedno su poslednjih godina sve modernije. Možete ih kombinovati sa omiljenim grudnjakom, a možete priuštiti i malo raznolikosti – ako obično nosite grudnjake sa penastim korpicama , ponekad isprobajte i grudnjake sa žicom. Delovaće vam nešto lakši , ali svejedno će osigurati odličnu potporu grudima.

Iznenadite sebe i dragoga nečim zaista seksi – donjim vešom u zavodljivoj crvenoj boji. Iako to neće biti vaš izbor za svaki dan, priuštite u svom garderoberu i donji veš za posebne prilike i za vaše samopouzdanje.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena