vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
PRVI SAJAM ZA BEBE U NOVOM SADU
Izvor: Decji sajam PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Prvi sajam za bebe - Baby fest održaće se od 27. do 28. Januara 2018 godine u Big Shopping centru u Novom Sadu. Ulaz je besplatan. BABY FEST–SAJAM ZA BEBE je jedinstven, interaktivni dogadjaj  koji  ispunjava  kulturne, socijalne i edukativne  potrebe  u našoj  sredini i na taj način podstiče razvoj kreativnosti, zajedničkog duha, kao i negovanje i jačanje porodice kao institucije. Posetioci će oba dana vikenda, od 10 – 22h  moći da uživaju u neprekidnom programu gde će se  predstaviti i izlagači koji će pokazati proizvode i sadržaje vezane za pravilan rast i razvoj beba.

Takođe, svi posetioci moći će da dobiju besplatne uzorke, iskoriste povoljnost kupovine proizvoda koji su dostupni samo na ovom sajmu, dobiju sve tražene informacije i da budu u društvu omiljenih dečjih likova i još mnogo toga...

Veliki broj savetovališta za roditelje koji ce pomoci mamama i tatama da prevaziđu sve nedoumice i olakšaju sebi roditeljstvo. Takođe, veliki je broj tema koje se tiču nataliteta, odnosno njegovog poboljšanja na šta nas je navela sama činjenica da je natalitet u Srbiji u stalnom padu. Cilj nam je da pomognemo svakoj budućoj majci da unapredi svoje zdravlje pre trudnoće, kao i da ga sačuva u toku i posle porođaja, imajući u vidu da zatrudnjivanje postaje sve teže u modernom dobu.

Cilj nam je da ponudimo najkvalitetnije i najbolje za mame i bebe. Sama činjenica da period od 0-5 godine višestruko određuje celokupni život čoveka, želimo da pomognemo da svaka beba odraste u kvalitetnog čoveka.

Sve posetioce, kako decu tako i one malo starije, očekuje zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti ovu  manifestaciju.                

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena