vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
LEO DA VINČI: MISIJA MONA LIZA
Izvor: 2i Film
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Svečana premijera sa glumcima i poklonima održaće se 10. marta u CINEPLEXX DELTA CITY! Film je od 15. marta u bioskopima. Pre nego što je postao poznati univerzalni genije, Leonardo Da Vinči bio je hrabar dečak koji je voleo da otkriva. Priključite mu se u hrabroj potrazi za blagom u novoj genijalnoj avanturi, porodičnom filmu LEO DA VINČI: MISIJA MONA LIZA koja stiže u bioskope od 15. marta. Premijera ovog evropskog animiranog ostvarenja biće održana 10. marta u bioskopu Cineplexx Delta City, uz kreativne radionice, poklone, i glumce koji će se slikati sa mališanima i potpisivati postere iz filma!

U novom sinhronizovanom crtanom filmu “Leo da Vinči: Misija Mona Liza” u distribuciji 2i Film uživaćemo u genijalnoj avanturi i upoznati se sa izumima hrabrog Lea i njegove družine. Glavne uloge tumače sjajni glumci: Milan Antonić (Leo), Milena Živanović (Liza), Milan Tubić (Lorenco), i Darija Vračević (Agnes), Đorđe Divjak (Nikolo), Tomaš Sarić, Branislav Platiša i Marko Marković.

Ovo je najveličanstveniji crtani čiju sam junakinju oživela.Inspiracija autorima crtanog je jedan od najvećih umetnika svih vremena, Leonardo da Vinči! Edukativni crtani koji je oživeo osmeh “Mona Lize". Rekla je Milena Živanović, Liza

U novoj bioskopskoj avanturi život u gradu Vinci prolazi mirno: mladi Leo je kreativan dečak i avanturista. On je izumeo pokretno vozilo koje može da se kreće po zemlji, u vazduhu i po vodi. Leo da Vinči radi na novim izumima uz pomoć prijatelja Lorenca dok ih njegova simpatija Liza posmatra rugajući im se. Nakon što je uništeno imanje Lizine porodice, njen otac planira da uda svoju ćerku za bogatog ali neprijatnog prosioca. Leonardo sa svojim prijateljem i samom Lizom odlučuje da novac stvore sami. Da bi spasili Lizu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upušta u avanturu pronalaženja skrivenog blaga i sukoba sa piratima uz pomoć Leovih genijalnih izuma.

Leo da Vinči : Misija Mona Liza je inventivan crtani film, jer pripoveda jednu veliku avanturu kroz kreativnost i stvaranje. Nije samo puka avantura radi avanture, vec poruka kako kroz nadarenost i talente možeš da nekome pomogneš i učiniš život srećnijim i potpunijim. Pored toga, to je naravno i priča o drugarstvu, požrtvovanosti i ljubavi. Sve ono sto čini ili treba da čini život. izjavio je Milan Antonić, Leo

Da li će Leo pronaći blago i spasiti Lisu od neželjene udaje pogledajte u novoj genijalnoj avanturi Leo Da Vinči: Misija Mona Liza saznajte prvi na svečanoj premijeri 10. marta u bioskopu Cineplexx Delta City na kojoj sve mališane očekuje mnoštvo kreativnih radionica već od 15 časova, dok će glumci koji su pozajmili glasove omiljenim junacima, pred početak filma pozdraviti publiku i poželeti im dobrodošlicu. Nakon projekcije, biće upriličeno druženje sa glumcima, potpisivanje postera iz filma koje poklanja distributer 2i Film, uz poseban dečji koktel osveženje za najmlađe! Karte su u prodaji bit.ly/PremijeraLeoDaVinči.

Film je u bioskopima od 15. marta u distribuciji 2i Film!

Trejler pogledajte OVDE.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena