vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Otvaranje Belgrade Sport Festa 2009.
05 – 07. jun, Ada Ciganlija
Izvor: Ogledalce i Beogradska kulturna mreža
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

ubilarni peti po redu Belgrade Sport Fest održava se od 05 07. juna na Adi Ciganliji. Beogradski festival sporta prvog vikenda juna okupiće na omiljenom gradskom izletištu hiljade rekreativaca, amaterskih i profesionalnih takmičara koji će se nadmetati u više od 50 sportskih disciplina.

Uz sada već zaštitne znake festivala – takmičenje u bandži skokovima, turnire u fudbalu, košarci, rukometu, prezentacije borilačkih veština, koreografije plesnih i fitnes klubova, takmičenje za najjačeg čoveka, i ove godine na festivalu nas očekuje “Can Day”, “Ženski dan sporta i zdravlja”, utakmice američkog fudbala, ragbija i mnogo toga još.

Festival koji godišnje poseti 50.000 posetilaca i 8.000 takmičara je prava oaza sporta i zdravlja i idealno mesto da se uputi univerzalna društvena poruka o očuvanju životne sredine. Povodom toga u okviru Sport Festa Ball Packaging Europe organizuje već treći po redu Dan limenke, u subotu 06. juna od 11h do 14.30h, na glavnim tribinama kod sudijskog tornja. Kroz igru i zabavu "Limenijada 2009" promoviše karakteristike limenke, a u okviru toga i to da se 100% reciklira, što postaje sve značajniji faktor u očuvanju životne sredine.

Pozivamo sve dame da posete Ženski dan sporta i zdravlja, u nedelju 07. juna od 10h do 18h, u organizaciji “Dobrotvornog fonda Katarina Rebrača”. Cilj ove manifestacije je da se ženama kroz zabavu poveća svest o važnosti i ranom otkrivanju raka dojke.

Već tradicionalno u okviru festivala, u subotu 06. juna od 16h do 19h na terenima za mali fudbal očekuje nas internacionalno takmičenje za najjačeg čoveka "Strong Man Cup". Desetine vrhunskih domaćih i inostranih takmičara, pokušaće da pomere granice ljudske snage u različitim disciplinama, demonstrirajući veštinu, spretnost i snagu.

Belgrade Sport Fest je uvek imao snažne društvene kampanje. U saradnji sa Antidoping agencijom Republike Srbije ove godine  posebna pažnja usmeriće se na kampanju “Antidoping u sportu”, radi edukacije omladine a posebno mladih sportista i rekreativaca i na taj način podigne svest građana o štetnosti doping sredstava.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena