vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Garnier HerbaShine
16.06.2009
Izvor: McCann Erickson PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Garnier je na srpsko tržište lansirao HerbaShine, paletu novih boja za kosu. HerbaShine je inovativna boja koja poboljšava kvalitet kose, ojačava je i daje joj prirodan izgled i sjaj. Ovim povodom predstavnici Garniera su upoznali javnost sa pozitivnim svojstvima i visokim kvalitetom novog proizvoda na našem tržištu.
 
Po čemu je Garnier HerbaShine boja za kosu jedinstvena? Kao prvo, Garnier HerbaShine ne sadrži amonijak tako da ne oštećuje kosu prilikom bojenja. Sastojak koji ovu boju za kosu čini zaista posebnom jeste ekstrakt bambusa. Kao što se drvo bambusa savija na vetru ali se nikada ne polomi, tako ekstrakt bambusa čini kosu jakom i elastičnom, vraća joj vitalnost, pojačava njenu strukturu i čini je otpornom na lomljenje.
 
Nadamo se da će Garnier HerbaShine, na čijem je kreiranju radio veliki broj naših stručnjaka, naići na pozitivan prijem kod potrošača, jer, osim kvalitetnih sastojaka koje u sebi sadrži, njegovom upotrebom se za vrlo kratko vreme - svega 10 minuta - postiže savršen efekat i besprekorna boja”, izjavili su pretstavnici L’Oreala.  

Ovaj proizvod omogućava intezivniju boju, kosu čini blistavijom, dok sede vlasi optimalno pokriva do 70 odsto. Ono što dodatno izdvaja ovaj proizvod je vreme delovanja od samo deset minuta - upola manje nego kod standardne boje za kosu. HerbaShine je namenjen onima koji su u trendu i žele brzo i lako da prilagode svoj stil savremenom tempu života. Ima 15 blistavih nijansi.

Garnier je odlučio da od sredine juna dodatno obraduje potrošače i pomogne im pri izboru adekvatne nijanse HerbaShine boje za kosu. Na novoj HerbaShine web stranici (www.herbashine.rs), pored osnovnih informacija o proizvodu, potrošači imaju opciju da postave svoju fotografiju i isprobaju svih 15 nijansi iz Garnier HerbaShine palete.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena