vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Mystic Glow: Givenchy praznična kolekcija francuske šminke
Izvor: PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Sve žene znaju da je šminka za Novu godinu uvek drugačija od od šminke za uobičajene žurke. Kao i sve te večeri, i šminka za Novu godinu mora biti posebna, divlja i drugačija. Šminka za Novu godinu mora pokazivati da je u toku najluđa noć čak i nekom ko nema pojma šta se oko njega događa. Uoči praznika, francuski brend Givenchy predstavio je prazničnu kolekciju šminke Mystic Glow, posvećenu sjaju i svetlu. Limitirana kolekcija Mystic Glow se sastoji od jedinstvenih proizvoda za svečanu šminku. Kapsula kolekcija uključuje: sjajni prah za lice i dekolte Givenchy Beauty’s Mystic Glow Wet & Dry Highlighter Powder, puder Prisme Libre Loose Powder u nijansi Satin Blanc, ruž za usne Le Rouge Lipstic u nijansama Carmin Escarpin i Grenat Initie i olovke za oči.

Mystic Glow Powder

Ograničena verzija sjajnog praha za lice i telo Mystic Glow Powder je prava stvar koju morate imati. Puder ima meku teksturu i idealan je za svečanu šminku. Takođe se može koristiti kao hajlajter za lice i dekolte, ili kao metalik nijansa, kada se nanosi na vlažan način. Ovaj proizvod ne sadrži talk, tako da će se lako sjediniti sa kožom, dajući joj nežnu i sjajnu boju.

Le Rouge Lipstick - ruž za usne

U vreme božićnih praznika, čuveni ruž za usne Le Rouge se pojavljuje u dve legendarne nijanse Carmin Escarpin i Grenat Initie. Ruževi imaju delikatnu polu-mat teksturu.

Prisme Libre Loose Powder

Praškasti puder Prisme Libre Loose Powder je dostupan u najpopularnijoj nijansi Satin Blanc i obogaćen je bisernim česticama. Sredstvo daje delikatan sjaj koži.

Dual Liner

Konačni element u kolekciji bio je Dual Liner u dve nijanse. Nova kremasta tekstura olakšava nanošenje linija, omogućava vam čak i bojenje preko očnih kapaka, kao i mešanje nijansi. Prva nijansa Mistic Red je tamno smeđa sa crvenim podtonom, dok je Mistic Gold kombinacija tamno sive baze sa zlatnim pigmentom.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena