vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Merix gel – prvi tečni deterdžent u segmentu ekonomičnih deterdženata u Srbiji
11.09.2009
Izvor: Communis
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Kompanija Henkel lansirala je na tržište novi proizvod – Merix gel – prvi tečni deterdžent u segmentu ekonomičnih deterdženata u Srbiji.

Merix gel je dostupan u dve veličine, 1,5 i 4,5 litre, i tri varijante: Miris Proleća, za sve tipove veša, Merix Color Jorgovan i Merix Color Bademovo Mleko, za obojeni veš.

Merix gel se rastvara brzo i u potpunosti te ne ostavlja tragove na odeći. Efikasno otklanja masne mrlje prilikom pranja već na 30°C, dok prijatan i svež miris prodiru duboko u tkaninu tako da svežina traje i nakon sušenja odeće. Prilikom pranja obojenog veša odeća ne bledi ni posle dugotrajne upotrebe. Pakovanje Merix gela od 1.5l namenjeno je istom broju pranja kao i pakovanje Merix praška od 3kg. Kada je reč o ceni, cena Merix gela od 1,5l jednaka je ceni odgovarajućih varijanti praška od 3 kg.

Povodom promocije novog proizvoda kompanija Henkel je za sve zainteresovane potrošače organizovala druženje sa Sekom Sabljić, višegodišnjim prijateljem i poznavaocem prednosti Merix deterdženata. U ambijentu Tempo centra Beograd – Kvantaš i Roda Megamrketa Beograd, u subotu 05. septembra tokom prepodneva, Seka se družila sa posetiocima, savetovala ih o korišćenju Merix gela i poklanjala sjajne Merix poklone. 

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena