vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
HP Pavilion dv6 Entertainment PC
Dragana Ognjenović i HP predstavili Srbiji ovaj model
Izvor: McCann Erickson PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

HP Pavillion Dv6 prenosivi računar prvi put je predstavljen u Srbiji u Expo centru, na modnoj reviji Dragane Ognjenović, u okviru Beogradske nedelje mode. Novi HP-ov model računara uklopljen sa „softverom“ Dragane Ognjenović predstavlja pravi uvod u prvu saradnju tehološke kompanije i dizajnera u Srbiji.

Kao što to volim i u odeći, i HP Pavilion Dv6 je preciznog „kroja“, svedenih linija i  načinjen od vrhunskih materijala. Pažnju privlači sjajnim crnim  izgledom pod neobičnim nazivom Black Espresso,  kvalitetnim završnim radom i vrhunskim mogućnostima, pa tako predstavlja harmoničan spoj dizajna i tehnologije i deo je inspiracije za ovu prezentaciju. Prenosivi računar je već postao neizostavan jer olakšava rad i poboljšava komunikaciju, a HP Pavillion Dv6 je neobično brzo uz svoje tehnološke prednosti postao I veoma poželjan modni detalj” – kaže Dragana Ognjenović.

Prenosivi računar HP Pavilion dv6 i nova kolekcija  Dragane Ognjenović iz linije “software” namenjeni su svakodnevnoj upotrebi, a sinonimi su za jednostavnost pri korišćenju. Nadam se da će to biti idealan spoj hardvera i softvera, koji se na ovaj način po prvi put dešava u našoj zemlji. Uz novi operativni sistem Windows 7 Home Premium i Intel Centrino procesorsku tehnologiju, prvih 100 vlasnika ovog modela biće nagrađeni torbicom, koju je Dragana dizajnirala. Ovo je prvi iz linije HP računara namenjenih kućnim korisnicima koji dolazi u Srbiju, a slediće ga prenosivi računari iz serija Compaq Presario, HP Mini i Compaq Mini”, kaže Jovan Dimitrijević, direktor HP grupe za personalne sisteme u Srbiji.

HP Pavilion Dv6 Entertainment PC poseduje HP MediaSmart sowftware, koji na jednom mestu objedinjuje sve elemente zabave (video klipove, digitalne fotografije, muziku). Dodatne pogodnosti uključuju kvalitetnu web kameru i mikrofon, idealna sredstva za druženje na mreži, kao i daljinski upravljač koji omogućava potpuno uživanje u zabavi. Zbog ekrana, jakog procesora, nezavisne grafičke kartice, ovaj računar predstavlja  i idealno sredstvo za rad za dizajnere.

SOFTWARE linija odeće je sinonim za jednostavnost, ali u isto vreme i za oštar, urbani dizajn. Novost na ovoj reviji su novi modeli gumenih čizama iz linije software koje su, takođe, predstavljeni na modnoj reviji linije software u okviru Beogradske nedelje mode.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena