vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Festival nauke - 4, 5 i 6. decembra u Beogradu
Nauka na bezbroj načina
11.11.2009
Izvor: Umetničko-produkcijska grupa Noć muzeja
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Umetničko-produkcijska grupa Noć muzeja, treću godinu za redom, organizuje najveći regionalni Festival nauke koji ima za cilj da naučna dostignuća predstavi na zanimljiv, atraktivan i lako razumljiv način.

Ovogodišnja manifestacija Festival nauke održaće se 4, 5 i 6. decembra a tokom trodnevnog spektakla posetioci će moći da uživaju u eksperimentima više od 200 naučnika, profesora i studenata. Domaći ali i brojni strani naučnici imaće zadatak da svakom posetiocu, bez obzira na godine i obrazovanje, približe naizgled apstraktan svet nauke na zabavan način.

Na  festivalu koji okuplja sve radoznale prisutni će moći da se uvere da naučna dostignuća iz  fizike, hemije, biologije, astronomije, genetike, matematike, fizičke hemije, psihologije, geologije nisu neverovatna i da demonstracija nauke može biti atraktivna uz brojne vizuelne efekte. Ove godine program će biti podeljen u tri celine: postavke, predavanja i mini filmski festival, kojim će se napraviti osvrt na vezu između nauke i umetnosti. Informacije o sadržaju festivala, fotografije, ilustracije možete preuzeti na našem sajtu www.festivalnauke.org.

Prošlogodišnji festival nauke posetilo je 15.000 posetilaca, dvostruko više u odnosu na prvu godinu održavanja festivala. Ovogodišnji festival je najveći do sada i održaće se na čak 4.000m2, u prostoru bivše Robne kuće „KLUZ“ u Masarikovoj 4  i Studentskom kulturnom centru u Beogradu.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena