vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Dan i noć u pozorištu 27. marta u Beogradu
25.03.2010
Izvor: Beta
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Manifestacija "Dan i noć u pozorištu", u kojoj će učestvovati petnaestak beogradskih teatara, biće održana 27. marta, na Svetski dan pozorišta.

Projekat "Dan i noć u pozorištu" nastao je sa ciljem da se scenska umetnost još više približi publici, rekla je u sredu na konferenciji za novinare u Skupštini Beograda gradska sekretarka za kulturu Ivana Avžner.

Prema njenim rečima, u svim pozorištima prodavaće se karte za predstave koje se igraju 27. marta po jedinstvenoj ceni od 300 dinara. Svaki gledalac će uz kupljenu kartu dobiti i poseban kupon, koji će mu omogućiti da uz 50 odsto popusta kupi po dve karte u svim beogradskim pozorištima tokom aprila, rekla je Avžnerova.

U projektu učestvuju "Atelje 212", Beogradsko dramsko pozorište (BDP), Bitef teatar, Pozorište "Boško Buha", Centar za kulturnu dekontaminaciju, Dadov, Malo pozorište "Duško Radović", Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP), Opera-teatar "Madlenianum".

Učesnici projekta su i Narodno pozorište, Pozorište lutaka "Pinokio", Pozorištance "Puž", Teatar "Slavija", Pozorište na Terazijama, Muzej pozorišne umetnosti, Turistička organizacija Beograda i Savez dramskih umetnika Srbije.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena