vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Kreativne radionice nakita od recikliranog materijala
na Trenchtown festivalu
30.04.2010
Izvor: BiS reciklažni centar
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Deseti po redu regionalni muzički festival Trenchtown održaće se u periodu od 30. aprila do 02. maja na prostoru Etno campa, napuštenog salaša u srcu palićke šume kod Subotice.
U istom periodu, festival će upotpuniti I kreativne radionice pravljenja nakita od recikliranog materijala.

BiS Reciklažni centar, podržao je aktivnosti Artifackt-a iz Pančeva na ovogodišnjem Trenchtown festivalu, obezbedivši elektronsku opremu za radionicu nakita. Marijana Stantić i R-Art Recycled Reused Redesigned predstaviće posetiocima festivala novu dimenziju korišćenja reciklažnog materijala. Cilj ove aktivnosti je da među učesnicima i publikom probudi želju za probijanjem granica, ali i da posluži kao podsetnik da mali korak može ostaviti veliki trag.

“Baci malo pogled na sitnice kojima smo okruženi, promeni ugao gledanja. Dođite na našu tezga na Trenchu, a na njoj Vas čekaju sito štampa i radionica nakita od reciklažnog materijala! Spremite majice, cegere, jakne, rančeve i ostatak za print. Dođite da zajedno poljuljamo ekološku svest o drugoj dimenziji otpada koji lako može postati naušnica, bedž, orglica, narukvica!”, poručuju aktivisti Artifacta.

Trenchtown festival je muzički festival, nove generacije, nastao u petooktobarkoj Srbiji sa željom da se mladima i Subotici pruži nešto novo, moderno i autentično. I danas mladi umetnici iz cele Srbije, koriste svoje učešće na festivalu kako bi svoju maštu i kreativnost podelili sa drugima.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena