vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Velika akcija Jugotona - LIVE izdanja za 150 dinara
19.05.2010
Izvor: Jugoton-Croatia Records
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

U petak, 21. maja počinje VELIKA AKCIJA LIVE izdanja u Jugotonu. Ljubitelji pesama Josipe Lisac, Miše Kovača, Dino Dvornika i Džibonija, moći će da kupe ova izdanja za samo 150 dinara, ili sva četiri izdanja za neverovatnih 450 dinara.

Live izdanje Josipe Lisac „O jednoj mladosti“ sadrži 16 pesama, među kojima su i „Dok razmišljam o nama“ „Hir, hir, hir“, „Ležaj od suza“ i mnoge druge. Na live izdanju Miše Kovača pod nazivom „Jedan dan života“ nalaze se sve sami hitovi, poput „Malo mi je jedan život sa tobom“, „Ti si pesma moje duše“, „Ostala si uvek ista“, i drugi. Na CDu se nalazi 20 pesama. Live album Dine Dvornika, Live in Minhen, pod nazivom „Tebi pripadam“ sadrži 14 najvećih hitova, kao što su „Afrika“, „Zašto praviš slona od mene“, „Ti si mi u mislima“ ... I poslednja, ali ne i manje bitna Live kolekcija Džibonija, sadrži 14 numera, među kojima su „Kruna od perja“, „Zlatne godine“ i drugi hitovi kojima se Džiboni proslavio.

Na ovaj način smo želeli da nagradimo naše verne kupce i da ih podsetimo da i u ovim kišnim i oblačnim  danima nastave druženje sa svojim omiljenim pesmama.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena