vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
MasterCard i Disney vode Vas u Maroko
02.06.2010
Izvor: MasterCard Worldwide
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Svi punoletni vlasnici i korisnici MasterCard i Maestro kartice mogu da učestvuju. Nagradna igra će trajati od 03. juna do 05. jula 2010. godine
Glavna nagrada je desetodnevno putovanje u Maroko za dvoje.

Kompanije MasterCard i Disney organizuju nagradnu igru „MasterCard i Disney vode Vas u Maroko”. Takmičenje počinje 03. juna i trajaće do 05. jula 2010. godine. Svi punoletni vlasnici MasterCard i Maestro kartice automatski će se kvalifikovati za osvajanje dve karte za film „Princ od Persije: Pesak vremena“ ukoliko plaćanjem svojom karticom izvrše transakciju u iznosu većem od 1.000 RSD tokom trajanja nagradne igre od 03. do 30. juna.

Učesnici će morati da sačuvaju račun i slip kao dokaz izvršene transakcije. Pored toga, kompanija MasterCard će nagraditi i jednog srećnog učesnika desetodnevnim putovanjem u Maroko za dvoje.

Manuel Alekse, potpredsednik za tržišta visokog rasta kompanije MasterCard Europe, je izjavio:
„MasterCard nudi jednom od korisnika naše kartice šansu da poseti jednu egzotičnu turističku destinaciju. Približava se period godišnjih odmora i ovo bi mogla biti dobra prilika za nezaboravno putovanje. Za putovanja u inostranstvu, poput ovog, kompanija MasterCard nudi svoje kreditne i debitne kartičarske proizvode, kao zamenu za gotovinu. MasterCard platne kartice su prihvaćene na gotovo 30 miliona a Maestro na skoro 20 miliona lokacija širom sveta, uključujući i Maroko”.


O kompaniji MasterCard Worldwide
MasterCard Worldwide radi na unapređenju globalne trgovine tako što omogućava značajnu ekonomsku vezu između finansijskih institucija, kompanija, vlasnika platnih kartica i prodavaca širom sveta. Kao davalac franšiza, procesor transakcija i savetnik, MasterCard razvija i plasira na tržište rešenja u oblasti kartičarstva, procesuira više od 22 milijarde  transakcija godišnje i pruža vodeće analize u ovoj oblasti, kao i konstultantske usluge finansijskim institucijama, vlasnicima platnih kartica i trgovcima. Putem svoje porodice brendova, koja uključuje MasterCard®, Maestro® and Cirrus®, MasterCard pruža usluge potrošačima i kompanijama u više od 210 zemalja sveta.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena