vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Koncert Josipe Lisac i prikupljanje sredstava za opremanje Sigurne kuće u Nišu
26.06.2010
Izvor: McCann Erickson PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Umetnost davanja pokreće novu fazu ovog jedinstvenog dobrotvornog projekta tokom koje će u Nišu organizovati niz događaja od kojih će se prikupljati sredstva za opremanje Sigurne kuće u Nišu.
Najznačajaniji događaj u okviru ove faze je koncert jedne od najvećih pop diva sa naših prostora, Josipe Lisac, zakazan za nedelju 27. juna s početkom u 21 čas na Letnjoj pozornici u niškoj Tvrđavi.
 
Cena karata iznosi 800 dinara, a sav prihod će biti upotrebljen za opremanje prve novootvorene Sigurne kuće u Nišu, koja će biti adaptirana i opremljena za žene –  žrtve porodičnog nasilja.

 „Od ukupnog broja žena smeštenih u beogradskoj Sigurnoj kući, najveći broj osoba je trenutno sa područja Niša i ovog dela Srbije. Sigurna kuća u Nišu biće jedina za te namene južno od Beograda.“ rekla je Dušica Davidović, članica gradskog veća Niša.

Umetnost dаvаnjа sprovodi se od 2004. godine uz pomoć donаcije kompаnije DIN Filip Moris zahvaljujući kojoj je projekat u Nišu u proteklih šest godina ugostio brojne svetske i domaće vrhunske stvaraoce iz različitih umetničkih grana.  Po svom kulturno-dobrotvornom konceptu „Umetnost davanja“ je jedinstven projekаt u Srbiji. Dosаdаšnje аkcije omogućile su kupovinu vozila za potrebe osoba sa invaliditetom u Nišu, neophodne opreme niškom porodilištu, niškom Nаrodnom pozorištu, postаvljаnje dečijeg igrаlištа u Tvrđаvi, pomoć niškim parovima u lečenju steriliteta, kupovinu sportskog mobilijara za 12 niških škola, kao i preko 1000 štedljivih sijalica za niške obrazovne ustanove itd.

Josipa će se Nišlijama predstaviti kako starim, tako i numerama sa novog albuma Živim po svome (2009), koji je zaintrigirao sve poklonike njene muzike. Za trideset godina karijere, objavila je 22 izdanja, a poznata je i kao jedna od najautentičnijih pojava muzičke i javne scene ovih prostora. Po sopstvenim rečima, užasava se prosečnosti, a čitav život posvetila je nalaženju originalnih i šokantnih rešenja. Ovakav pogled na svet oslikava se i kroz njene nastupe, koji su spoj emotivnog vokalnog izvođenja i ekscentričnog vizuelnog efekta.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena