vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Psihomodo Pop ponovno na vinilu
23.09.2010
Izvor: Jugoton-Croatia Records
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Poslednji album Psihomodo Pop-a “Jeee! Jeee! Jeee!” izašao je u februaru prošle godine, a s obzirom da vlada veliko interesovanje vernih fanova, ovaj album dobio je i svoje vinil izdanje.
Ovaj LP namenjen je svim obožavateljima Psihomodo Pop-a koji su ujedno i ljubitelji originalnog gramofonskog retro zvuka.

Ovo izdanje može se naći na policama Jugotonovih radnji u Beogradu i Subotici, i verujemo da će zadovoljiti i one najzahtevnije audiofile.

Da podsetimo, Jeee! Jeee! Jeee! je naziv osmog po redu studijskog albuma grupe Psihomodo Pop. Na albumu se nalazi 12 novih pesama od kojih je deset napisao frontmen grupe Davor Gobac, dok su ostale dve obrade starih hitova. Album uključuje vrlo uspešan singl “Domovine sin”, naslovnu pesmu “Jeee! Jeee! Jeee!” koja je i obrada pesme “Yeah! Yeah! Yeah!” , od punk rok legendi The Vibrators, pesmu “Požar” obrada  Nancy Sinatraine “About A Fire”, a tu su još barem tri hita “Totalno Sam Lud”, “Jurim, Jurim”  i “Stabilno”.

Na naslovnoj strani albuma “Jeee! Jeee! Jeee!” se nalazi ctrež, skinut iz kultnog, prvog kolor filma “Čarobnjak iz Oza”.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena