vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Pertinijeva akcija “Srećni sati za srećno dete“
28.09.2010
Izvor: PERTINI Toys
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

U susret obeležavanju tradicionalne “Dečje nedelje”, kuća igračaka Pertini organizuje akciju pod nazivom “Srećni sati za srećno dete” u periodu trajanja Dečje nedelje, od ponedeljka (04. oktobra 2010.godine) do nedelje (10. oktobra 2010.godine) u Pertini radnji na 2. spratu robne kuće “Beograđanka“, u srcu grada. (Masarikova 5).

Svakog radnog dana tokom Dečje nedelje pravo popusta od 10% na kupovinu bilo kog PERTINI proizvoda mogu ostvariti svi oni koji u srećnim satima, od 17:00h do 21:00h, posete Pertini prodavnicu u robnoj kući Beograđanka, kao i u subotu, 09. oktobra od 15:00h do 20:00h.

Na sniženju će se naći najpopularnije igračke današnjice sa motivima poznatih dečjih junaka - Hana Montana, Ben 10, Gormiti, Transformersi, Indiana Jones, Diznijevi junaci - Winnie Pooh, Disney princeze, Zvončica i drugi kao i Pepa prase, Hello Kitty, Majstor Bob, Meda Rupert, Pirati sa Kariba, Avatar figure, robotizovane igračke i Barbi program.

Pored svetskih brendava, očekuju se popusti i na raznovrsne dečje kostime i maske koje će uveličati svaki maskenbal, karneval ili rođendan, dajući im poseban ton koji se dugo pamti.

Na sniženju će se naći i Pertini društveno-edukativne igre za decu predškolskog uzrasta kao što su Baš čelik, Manastirske staze, Ekologija, Medin dan, Reciklaža, Akcija-reakcija, 4 carstva protiv baš čelika sa bajkom, koje su osmišljene da edukuju decu o novim oblastima i pruže im nova saznanja o svetu koji ih okružuje.

Na istom spratu pored Pertini radnje, najmlađi sugrađani moći će “srećne sate“ da upotpune igrom u besplatnoj igraonici koja se prostire na više od 200 m2 i da se zabavljaju na najrazličitim spravama za igru poput tobogana, kućica i klackalica i drugih.


Kompanija PertiniToys je domaći lider u proizvodnji, uvozu i distribuciji dečjih igračaka (edukativnih i komercijalnih ) i didaktičkih sredstava koje decu vode ka pravilnom rastu i razvoju. Kompanija je osnovana 1990. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću sa sedištem u ul. Sinđelićeva br. 4, Beograd, Srbija. Pored PERTINI brenda, koji se realizuje po italijanskim licencama i najvišim svetskim stanardima, kompanija PERTINI je generalni distributer 24 svetski poznatih proizvođača visokokvalitetnih dečjih igračaka i opreme. Ostale informacije možete pronaći na www.pertinitoys.com

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena