vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
3. sajam obrazovanja Zvonce
26 – 30. oktobar, Hala 2, nivo C
26.10.2010
Izvor: Beogradski sajam
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Činjenica je da je obrazovanje najznačajniji faktor razvoja svake zemlje, a znanje ključna prednost u globalnom svetu, karika bez koje je nemoguć napredak i uključenje u svetske tokove i projekte.

Beogradski sajam, kao društveno odgovorna firma, je pre tri godine počeo sa organizovanjem Sajma obrazovanja, pod simboločnim nazivom „Zvonce". Manifestacija na jedan neposredan način obuhvata sve segmente obrazovnog sistema i time doprinosi ukupnim naporima društva usmerenim u pravcu unapređenja i razvoja zasnovanim na znanju.

Održava se istovremeno sa Međunarodnim sajmom knjiga i tematski srodnim sajmovima „Učila" i „Biro-Expo", u vremenu od 26. do 30. oktobra 2010. godine, u Hali 2-Nivo C, uz učešće 30 izlagača.

Svečano otvaranje priredbe je u utorak, 26. oktobra u 11:00 časova u Hali 2-nivo"C". Tom prilikom svoje besede govoriće studenti Pravnog fakulteta, pobednici takmičenja u besedništvu, koje se tradicionalno održava na Pravnom fakultetu.

Jelena Arsić, pobednica ovogodišnjeg takmičenja, a osvojila je i treće mesto u Srbiji na Besedama u čast Zorana Đinđića, koje se održavaju svake godine. Jelena će govoriti svoju pobedničku „Besedu o pruću", i Branislav Stojanović, koji je 2009.godine osvojio drugo mesto na takmičenju u svojoj kategoriji na Pravnom fakultetu, a prvo mesto u Srbiji na Besedama u čast Zorana Đinđića. Govoriće svoju besedu „O izgubljenoj ljubavi".

Na ovogodišnjem sajmu prisutne su organizacije i institucije koje nude programe savremenog evropskog procesa obrazovanja: univerziteti, fakulteti, visoke škole, srednje škole, škole za obrazovanje odraslih, neprofitne organizacije, značajne društvene institucije i organizacije.

Posetiocima će se predstaviti: Ministarstvo prosvete Republike Srbije, Beogradski univerzitet, Univerzitet Megatrend, Fakultet "FEFA"(Singidunum), Fakultet za inženjerski menadžment, Beograd, Elektrotehnički fakultet, Beograd, Visoka škola „English School of Business", Beograd; Francuska visoka škola"Mod'Art", Beograd, Politehnika-Škola visokih tehnologija, Vazduhoplovna akademija, Beograd, „Milan Petrović"- Škola velikog srca iz Novog Sada, Astronomsko društvo "Ruđer Bošković"(izložiće mobilni planetarijum), Pedagoški muzej, sa svojom postavkom, Omladina JAZAS-a... i drugi.

Posebno ističemo: Dečji kulturni centar, Beograd, Incest-Trauma Centar, Centar za primenjenu psihologiju, Beograd, Academia Educativa Beograd, Educa Humana-centar za obrazovanje odraslih, Beograd.

Na manifestaciji su prisutne i institucije koje od nastanka sajma pružaju podršku: Nacionalna služba za zapošljavanje, Privredna komora Beograda i Poslovni sistem „Đuro Salaj", Beograd.

Tokom trajanja Sajma odvijače se bogat, raznovrstan i interesantan prateći program. Posebno želimo da istaknemo da HERE (High Education Reform Experts - Tim stručnjaka za reformu visokog obrazovanja) u saradnji sa Ministarstvom za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije i Beogradski sajam organizuju skup, sa temom: „Srbija u evropskom obrazovnom i evropskom istraživačkom prostoru", 27. oktobra 2010.(sreda) od 16-18h, u Sali za prateće stručne programe, u Hali 2, nivo C.

Takode ističemo i prezentaciju projekta „Umetnost i inkluzija", čiji je realizator Škola Velikog Srca „Milan Petrović", Novi Sad, (četvrtak, 28.10.2010 od 10-11,30 i od 18,30-19,30).

Hemijski fakultet, Beograd u petak, 29.10 od 14,30-16,30 će prezentirati program atraktivnih ogleda „Između magije i hernije".

Radno vreme sajma za posetioce je od 10:00 do 20:00 časova.
Cena pojedinačnih ulaznica je 250 dinara, za kolektivne posete 150, dok je parking 100 dinara na sat.

Odzvonilo je neznanju!

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena