vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Najveći regionalni Festival nauke
3, 4 i 5. decembra u Beogradu
01.11.2010
Izvor: Festival nauke
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Četvrtu godinu za redom u Beogradu će se 3, 4 i 5. decembra održati najveći regionalni Festival nauke koji ima za cilj da nauku predstavi zanimljivom, zabavnom i korisnom u svakodnevnom životu.

Obeležiće ga dvadeset pet postavki, prave male laboratorije, četiri zanimljive izložbe kao i zabavne radionice za decu, filmovi i dvadeset sedam inspirativnih predavanja o životu i svemu što nas okružuje.

Domaći ali i brojni strani naučnici imaće zadatak da svakom posetiocu, bez obzira na godine i obrazovanje, na zabavan način približe naizgled komplikovan svet nauke. Osobenost Festivala nauke, od samog početka, jeste interakcija sa posetiocima – sve što vidite možete dodirnuti a u eksperimentima aktivno učestvovati.

Ovogodišnji Festival nauke, kako programski tako i prostorno, biće najveći do sada! Činiće ga četiri celine raspoređene na tri lokacije koje se nalaze u neposrednoj blizini.

Bivša Robna kuća „Kluz“ biće rezervisana za interaktivne postavke. U Studentskom kulturnom centru će se održavati inspirativna predavanja, kao i radionice za najmlađe. Za one koje više zanima spoj nauke i umetnosti, tu je poseban program „SUTRA“, koji će se odigrati u galeriji Narodne banke Srbije.

Festival nauke, kao najveći događaj za promociju nauke u regionu, prošle godine je za tri dana posetilo 17.000 ljudi. Kao uzor i inspiracija, Festival nauke, poslužio je Novom Sadu, Nišu i Požegi, u stvaranju manifestacija koje promovišu nauku na drugačiji način.

OČI U OČI SA NAUKOM, čekamo vas prvog vikenda u decembru na četvrtom Festivalu nauke!

Informacije o sadržaju festivala, fotografije i ilustracije možete preuzeti na našem sajtu www.festivalnauke.org

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena