vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Choomich Design District
Čumićevo sokače ponovo modni centar
Izvor: Choomich Design District
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Čumićevo sokače od 01. novembra postalo je mesto susreta domaćih dizajnera, kupaca i obožavalaca mode. Više od dvadeset autora izlagaće u dizajn distriktu Choomich, koncipiranom po uzoru na kvartove koji postoje u svim velikim modnim metropolama.
Beograđani i gosti prestonice ovde mogu pronaći domaću autorsku garderobu i obuću, širok dijapazon aksesoara i stvari za kuću.

Čumićevo sokače je ponovo živo mesto u gradu i to zahvaljujući ekipi beogradskih dizajnera koji su se udružili u ideji promocije domaće autorske mode i dizajna. Nekada prvi šoping centar u prestonici, u poslednjoj deceniji pretvorio se u pomalo sablasno mesto, pa su nekadašnje izloge pune robe sa zapada zamenili napušteni i prazni lokali.
Da Čumić ponovo postane modna destinacija u gradu, pobrinula se ekipa koju čini više od dvadeset beogradskih dizajnera, afirmisanih kod nas i u svetu, višestruko nagrađenih za svoje kolekcije na Fashion Weeku, najvažnijoj modnoj manifestaciji u zemlji.

Nekadašnji Čumić je danas Choomich, mesto na kome po prvi put u zemlji svoje radnje imaju različite generacije beogradskih dizajnera, od nekih koji su se davno upustili u proizvodnju i prodaju, poput Verice Rakočević, do nove generacije mladih dizajnera koje poslednjih godina predvode Dejan Despotović, Tijana Pavlov, Ana Ljubinković, Remake, Atelje Alternativa, Ivana Rebrenović, Emilija Petrović, Peđa Nerić, Dejana Momčilović, Fundus, Vladimir Stojanović, Dizajn enterijera Prototip, Bogdan Vukosavljević…

Iako je ideja za zajednički prodajni prostor dizajnera postojala nekoliko godina, modni tandem "Punkuffer" koji čine Bojan Milisavljević i Marko Nenadić, odlučili su da ove godine zamisao pretvore u "Choomich". Milisavljević kaže da je najveći problem bio naći i spojiti vlasnike privatnih lokala u Čimićevom sokačetu sa dizajnerima.

Od 01. novembra 2010. svoje radnje u samom centru grada imaju:

NO BROTHERS NO SISTERS: Tijana Pavlov + Sestres (sestre Stevančević) + Deerspotter
Ana Ljubinković
Remake: Jovana Božović + Antea Arizanović Mutaović
Atelje Alternativa: Daniela Gišić + Ivana Ristić + Ljubica Cvejić
Ivana Rabrenović
Punkuffer: Bojan Milisavljević + Marko Nenadić
Verica Rakočević
Peđa Nerić
Dejana Momčilović + Natascha Plum + Aleksandra Žiravac
Emilija Petrović
Nenad Stamenković CLOTHES, Jelisaveta Mikulić i Get Reach Quick
Fundus: Sonja Krstić + Jelisaveta Tatić + Dijana Mihajlović
Dejan Despotović
Vladimir Stojanović
Dizajn enterijera Prototip: Milivoje Stojanović i Miroslav Stojanović
Bogdan Vukosavljević
Hristina Petrović + Teodora Drakulović + Antea Tošić + Tamara Marjanovi + Marija Banjac
Vesna Kratanović + Aleksandra Lalić

Choomich je jedinstven po tome što se tu prodaje autorska moda, što su svi dizajneri ujedinjeni na jednom mestu i što u ovom svojevrsnom modnom distriktu možete naći žensku i mušku autorsku modu, širok dijapazon različitog aksesoara, a sve to u super ambijentu možete da probate, naručite i kupite.

Ideja Choomicha je promocija domaće autorske mode i dizajna, promocija koncepta koji postoji u svim velikim modnim metropolama. Osim toga, Choomich je mesto susreta mladih beogradskih umetnika različitih profesija, kupaca i obožavalaca mode.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena