vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Književni dijalog u knjižari Delfi SKC
08.12.2010
Izvor: Laguna
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Izuzetno kvalitetan književni program obogaćen je jednim sasvim novim konceptom promocije – otvorenim književnim tribinama na kojima će tri pisca polemisati na jednu temu.
Prava književna poslastica očekuje sve poštovaoce pisane reči sutra, 9. decembra u 18 sati, u knjižari Delfi SKC.

Prvo izdanje ciklusa „Književni dijalog“ biće posvećeno Beogradu, istoriji, stvarnosti i fikciji prestonice koja je poslužila kao dekor i inspiracija Mirjani Đurđević, ovogodišnjoj dobitnici najznačajnije regionalne književne nagrade „Meša Selimović“ za roman „Kaja, Beograd i dobri Amerikanac“, Verici Vinsent Kol koja je stvorila prvog beogradskog detektiva u romanu „Magični teatar ljubavi i smrti“, i Goranu Skrobonji koji je dao fiktivnu sliku Beograda nekada i u budućnosti u romanu „Čovek koji je ubio Teslu“.

Ova otvorena tribina poziva sve ljubitelje knjiga i čitanja da se uključe u razgovor sa piscima, da debatuju, postavljaju pitanja, i reaguju na ono što su pročitali ili što će čuti te večeri. Cilj „Književnog dijaloga“ jeste da otvori vrata književnoj debati i aktuelnim temama. Susret sa piscima koji otvoreno razgovaraju o svom delu i delu svojih kolega jedinstvena je prilika da progovore izvan svojih romana, podstaknu nas na razmišljanje i navedu na čitanje. Prisustvo svih radoznalih duhova je dobrodošlo, te vas pozivamo da u što većem broju prisustvujete prvoj u nizu tribina-druženja sa piscima.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena